7 évesen gyermeked meg tudta csinálni az alábbiakat?
6,5 éves a nagyobbik fiam és mind megy neki.
Mondjuk a cipőfűzőt csak most tanulta meg bekötni, mivel eddig csak tépőzáras cipői voltak, de rollerezik 2 keréken teker már kb. 1,5 éve.
Éjjeli fény van náluk, de egy szobában alszik az öccsével.
Ezek szerint a sötétben alváson kívül mindegyik "elvárható" lenne egy 7 évestől, és a többség tudja is.
Azért aggódom, mert szeptembertől suli, és nem akarom, hogy kellemetlen helyzetbe kerüljön miatta. A tanító nénik már nem köti be a cipőfűzőt.
3 kerekű rollerrel teper,(ami 2-3 éveseknek való) pedig megvetette a normálisat is, és felháborodik, ha számon kérjük, miért nem használja. Biciklizni pótkerék nélkül esze ágában sincs megtanulni, de már kezd ciki lenni, suliban biztos, hogy szekálni fogják miatt a gyerekek, jogosan!
Úgy gondolom, Ő sem más, mint a többi gyerek, csak hiányzik a szülői motiváció.
Jól sejtem, hogy minden gyereket ösztökélni kellett ezen "feladatok" megtételére?
Gondolom, kiderült, nem én vagyok az édesanyja. Én csak egy mostoha vagyok, semmi közöm hozzá. :) Csak én vagyok az egyetlen, aki tényleg foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!