7 évesen gyermeked meg tudta csinálni az alábbiakat?
A két nagy ezeket a dolgokat már 3 évesen csinálták,kivéve a sötétben elalvás.Az úgy működött,hogy kislámpánál elaludtak és utána kapcsoltam le,de 5 évesen erről is leszoktak.
A pici aki most múlt 2 éves cipőt kötni még nem tud de egyedül veszi föl,rollerezni tud,sötétben alszik el.Bringázni még nem tud de a futó biciklit behajtja felrakja a lábait és ameddig a lendület meg van szabadon gurul.
Igazad van kérdező kell egy kis szülői biztatás is és tényleg a suliban senki nem fogja bekötni a cipőjét.
Nem kell rollerezni ha nem akar de biciklizni szerintem már nem ártana.Mondani kell neki,hogy nézd a többiek is pótkerék nélkül nyomják és te is vagy olyan ügyes vagy azt is ,hogy úgy gyorsabb leszel.Kedvet kell neki csinálni hozzá!
Fiam 7 évesen ment suliba,ezeket akkor már régen tudta.
4 évesen kapta a rollert,5 évesen tanult meg biciklizni,egyedül talán a cipőkötés volt az utolsó,amit az iskola előtti utolsó nyáron tanult meg,mert már akkor akkora lába volt,hogy elvétve találtam csak olyat,ami tépőzáras volt.A cipőkötés elég nehéz dió,mert nagy-erős fiú,így a keze is nagy volt a cipőfűzőhöz képest,de gyakoroltuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!