Nem tud aludni a "szellemektől". Mit tegyek?
Öcsém ugyan szerintem már ovis volt, de ő is félt nagyon. Vettek és felakasztottak a szobába egy álomfogót, álomcsapdát, elmondták, hogy nincs mitől tartani, mert ez megvédi, stb, és ettől megnyugodott.
De bármilyen tárgyat fel lehet ruházni "védő erővel", szerintem ha kellő elszántsággal és hittel meséltek neki róla, akkor elhiszi, és meg fog nyugodni. Szerintem ha vannak egyébként fények, akkor ennyit lehet tenni...
En egesz pici korom ota feltem.Szuleimet hamar elveszitettem lehet ez is okozott valami fele traumat nem tudom... ejszaka nem mertem aludni el akkor ugy gondoltam en is hogy letezenek szellemek....ha nem valtozik a helyzet inkabb vidd el ot ez egy kisgyereknek nagyon rossz en sokaig voltam igy nagy gyerekkent is mindig feltem este azt sem tudtam hogy mitol kellene felni de feltem
.
Menjetek el együtt egy boltba ahol lehet venni ilyen "álomfogót", amit az egyik válaszoló linkelt.
Hadd válassza ki a kisfiad, és mondjátok el neki, hogy ezentúl ez a tárgy megóvja a szellemektől, bárkim bármit mond.
nálunk koboldok randalíroztak éjszakánként :D
egyik este miután már lefeküdt a 3 évesem, bementem a fürdőbe és elkezdtem üvölteni, hogy jöjjön gyorsan, hozza a seprűt mert itt vannak a koboldok!
ő rohant, jól fejbevágtuk a seprűvel a koboldokat, egyiket lehúztuk a wc-n, a többit az ajtón kergettük ki (jó hülyének néztek engem a házban :D), ő is csapkodta őket a kisseprűjével, nagyon cuki volt :D
aztán elárultam neki a titkos kobold űző dalt és táncot :)
ezt pár este lefekvés után elénekeltük, aztán hallottam még párszor, hogy lefekvés előtt mormogta halkan, aztán elfelejtődött :)
Szellemirtó spray. Bármi megteszi, akár egy légfrissítő spray is. Olyan elven "működik", mint a szúnyogriasztó. Befújhatjátok vele az ablakokat, ajtót, szekrényt, bármelyik helyet, ahol meg szoktak jelenni a szellemek. A "szellemfogó" is jó ötlet, vagy az éjjeli fény.
ebben a posztban, és a hozzászólásokban ezt a témát vesézik ki, érdemes elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!