Miért nem akar aludni nappal már kb 2 hete 2,5 éves gyermekem?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 16:51
1/3 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy nincs rá igénye, de az is lehet, hogy átmeneti állapotról van szó.
2/3 anonim válasza:
Az én kisfiam sem hajlandó már aludni nap közben. 27 hónapos. Ahogy bejött a jó idő és sokat vagyunk kint, valahogy elmaradtak a délutáni pihik. Én próbáltam, de egyszerűen nem tudtam letenni aludni. Pedig jó alvókája volt mindig is. Előfordul, ha valamiért korábban kel, akkor elszundít egy kicsit de nagyon ritka. Viszont cserébe már este 8-kor beájul és reggel 8-ig fel sem ébred. :) A kezdeti nyűgösségnek is vége egy ideje, nagyon jól elvan napközben. Bevezettem a délutáni pihenést, ilyenkor kakaózik és mesét néz. Talán ez is segít egy kicsit, addig sem pörög! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Igen,kedves utolsó válaszoló,nálunk ugyanez a helyzet.Délután mindig lefekszik,mesét néz és valami tejcsi félét(vagy kakaó,vagy vaníliás tej stb,) iszik mindig közben.Este pedig ahogy elalszik,reggelig fel sem kell.Akkor nem csak nálunk van ez.Mi 29 hósak vagyunk.Köszönöm a válaszokat :)
2013. máj. 10. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!