Mit csináljak, hogy ne sírva, hisztivel kezdje a napot?
Figyelt kérdés
Van valami jól bevált módszeretek a reggeli hisztire. Reggel már azzal kezd a majdnem 3 éves lányom, hogy sír, mikor ébresztem, hogy csukjam vissza rá az ajtót, ő ugyan nem akar fölkelni. Este 8-9 között fekszik, reggel 7-kor keltem. Reggel mindent próbálok a kívánsága szerint csinálni. Áthozom az ágyunkra, bekapcsolom neki a mesét, kakaót iszik. Szeretgetem, körülugrálom, mégis hisztizik. Már kiborulok tőle...nem csak reggel hisztizik, és nem most kezdte, mindig is ilyen volt. 2 éves korától kezdett bölcsibe járni. Kipróbáltuk, hogy hamarabb fektetjük, akkor is hiszti van reggel....de csak hétközbe. Hétvégén, mikor lehetne aludnia, akkor 6:30-kor kiveti az ágy, és természetesen minket se hagy aludni:D Valakinek valami bevált módszere van?2013. jún. 26. 16:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!