Mit lehet kezdeni egy ilyen hisztivel?
nem tudsz mit tenni hazavonszolod (mindegy hogy néznek) és otthon majd lenyugszik.
(gondolom próbáltad a figyelmét elterelni, beszélni, nem beszélniés semmi nem működött)
Jól csináltad, én is így csinálom, vonszolom magam után a 2 éves lányomat. Ez dackorszak, szép szóval nem tudjuk megoldani az utcán a problémát, valahogy haza kell keveredni vele.
Nemrég olvastam egy könyvet a dackorszak kezeléséről, ott az szerepelt, hogy minimalizálni kell az olyan helyzeteket ebben a korban ami kiválthat egy kellemetlen érzést a gyerekben, így nagyjából elkerülhető az utcán való őrjöngés.
Például, ne éhezzen meg séta közben, ezért ajánlatos pár gerezd almát vinni, vagy pici rágicsát, persze azért tudjon enni később.
Ne legyen alvásidő, ha lehet, mert az álmosság miatt is "pattan" a gyerek. Ne szomjazzon, és hasonlók.
Ha ezeket a körülményeket megpróbálod kizárni, akkor jó eséllyel elkerülhető a hiszti.
Én mióta ezt olvastam, nagyon odafigyelek ezekre, és nem is volt incidensünk:)
Persze nem ezek miatt sír a gyerek, de ezek a kiváltó okok.
Dettó. Annyi, hogy én ott merem hagyni, mert CSAK ilyenkor jön szépen mellettem, és fogja a kezem...(5lépés a kicsinek, olyan távolság, de egyből jön, oké bőgve kántálja jóbabavagyok)
De ezen túl ennél többet nem tudsz tenni, valahogy hazaviszed-avagy tova. Max az utcán pofozod meg, de az sehogy se szerencsés...(bár azon lehet annyira meglepődne, sose többet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!