Mi van az hogy ha valakinek csak fiai vannak (több, kis korkülönbséggel) akkor neveletlennek hiszik őket?
Már több helyen belefutottam ebbe a kritikába, még azelőtt, hogy gyerekeim lettek. Három fiam van, a nagy 5,5 éves, a kicsik 4 évesek. Nem mondom, hogy mindig angyalok, de szerintem normálisan vannak nevelve. Már többször mondták, hogy pozitívan csalódtak bennük. Nemrég vendégségben voltunk egy régen látott rokonnál, ő is azt mondta, hogy félt a három fiútól látatlanba, hogy szétszedik a lakást. Nem értem miért van ez:) Ti is tapasztaljátok.
Tényleg nem állítom, hogy hibátlan gyerekeim vannak, vagy hogy tökéletes nevelést kapnak, de szerintem teljesen mindegy a gyerekek száma, kora, neme ha a szülők veszik a fáradtságot arra hogy következetesen neveljenek, akkor tudnak viselkedni (általában :))
Igen, így tapasztalom. Fiam van és bizony kitesz pár kislányt. De van az ismeretségi körben példa arra is, hogy a lány a durvább, de azért ez elenyészőbb. Anyukám azt hitte fel nevelt két lányt, és az valami, aztán megszületett a fiam és bizony csak les amikor nála van. Pedig nem rossz, csak fiú:)
Jól csináltad, három van kis korkülönbséggel, szépen össze is nőttek.
Ha vállalnál egy negyediket lehetne egy ördögfióka, van bizony ilyen ismerősünk. Addig ő is azt hitte következetesen nevel...:D
De igen vannak neveletlen és elhanyagolt gyerekek, de nem hinném hogy ezen alapulna az előítélet minden fiús anyával szemben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!