Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miert "szivat" a lanyom?!

Miert "szivat" a lanyom?!

Figyelt kérdés

2 eves lesz kovetkezo honapban, de egyszeruen nem ertem miert csinalja ezt a szobatisztasaggal kapcsolatban?!

Mar honapok ota szol, hogy pisi, kaki.. Mutogatja is, hogy honnan jon. Ha wc-zunk, akkor imitalja o is a dolgokat.

A vedonotol kezdve az utolso rokonig mindenki szekal, hogy kezdjuk el a szobatisztasagot.

Van bilink, wc-szukitonk, de egyszeruen ha eddg meglatta tombolt.es elkezdett sirni.

Pihentettem a dolgokat, de ma elovettem a bilit, raktam ra bugyit, mert azt kerte. Egyebkent napok ota leveszi a pelenkajat es keri a bugyit.

Szoval a nevetos maci is rault a bilire, tapsoltunk neki, megpusziltuk, hogy ugyesvolt stb.

Nagy meglepetesemre rault a bilire ugy, hogy lehuzatta a bugyit es percekig rajta ult. Kozben nevettunk, tapsoltunk, orultunk neki.

Majd felallt, de nem pisilt..megdicsertem, hogy ugyes volt.

Erre par perc mulva bepisilt.

Eltelt egy fel ora, odament a bilihez, megint rault bugyi nelkul es vartunk.

Aztan par perccel kesobb megint bepisilt.

Eddig mindig szolt, ha pelus volt rajta, hovg pisi, kaki..most pedig meg jelezni se jelez.

Megy bolcsibe auvusztus vegen. Szerintetek nagy gond, ha megvarom, hogy ott kezdjek el?!

Nem a takaritassal van a gondom..hanem az allando csalodasokban.

2013. jún. 21. 10:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Nálunk egy hét alatt lecsengett a dolog, addig napi 2-3 alkalommal terpeszbe állt a fiam és pisit-kakit a szőnyegre engedte.

Az az egyedüli megoldás, ha teljesen természetesnek veszed, ha belepisil - és azt is, ha nem.

A nagy ovációval sokszor rosszabbat teszünk. Ne stázsálj fölötte, ha bilizik, tegyél-vegyél körülötte, vagy menj a másik szobába, persze biztosítsd arról, hogy ott vagy, ha kellenél.

2013. jún. 21. 11:05
 2/2 anonim ***** válasza:
...strázsálj...
2013. jún. 21. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!