3 éves lesz a lányom és azt veszem észre hogy kitalált magának egy láthatatlan valakit akinek rajzolgat dumál hozzá meg ilyenek naponta vagy 3 szor ez ilyen életkori sajátosság?
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 09:23
1/8 anonim válasza:
Képzeletbeli barátja van. Teljesen normális ebben a korban, ilyenkor még élénk a fantáziája, bármit valósnak érez, amit elképzel. Nyugodtan hagyd, hogy ezt csinálja :)
2/8 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, majd kinövi. Az egyik nők lapja pszicho magazinban írtak erről talán 1 éve, megpróbálom neked meg keresni ott mit írtak erről. Nők lapja Psziché 2012.december 2013 január 90 oldal Láthatatlan családtag. Be mész egy könyvtárban és ott ingyenesen elolvashatod meg meg van nekik.
3/8 anonim válasza:
Még annyi, hogy itt írnak ajánlott irodalmat: Matthew Dicks: Egy képzeletbeli barát naplója, James Patterson-Gabrielle Charbonnet: Máris hiányzol! Óvónő és Pszichológus egyaránt azt mondja, hogy nincs ezzel baj.
4/8 anonim válasza:
Ez teljesen normális!
Az enyém 3,5 éves, és a képzeletbeli tesóját Gábornak hívják, szokott róla mesélni, megengedi, hogy őt is megpuszilgassuk stb.
Életkori sajátossag, ebben a korban az összes barátnőm gyerekének volt egy vagy több ilyen.
5/8 anonim válasza:
nekem egy képzeletbeli zöld kukacom volt, akivel csak a wcben beszélgettem :)
7/8 anonim válasza:
2,5 éves a lányom és ha eszébe jut egy madzagot húzgál maga után és mondja neki : Gyere kutyuskám!
El van így egy darabig. Amúgy meg kertes házban lakunk, van kutyánk, nagyiéknál 2-2 kutya van, úgyhogy még az igazi kutya sem hiányozhat neki. Szerintem majd kinövi.
8/8 anonim válasza:
Az én gyerekemnek nem volt képzeletbeli barátja :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!