4 éves gyermekednek mennyire van türelme a kirakós játékokhoz?
a lányom imádja és rengeteg türelme van hozzá, jól is megy neki, lassan bekötött szemmel rakja ki némelyiket, és ha versenyzünk, tényleg ő a gyorsabb
a fiamat (3,5 éves) egyáltalán nem érdekli a kirakós, magától elő sem szedi, ha a tesója kirakósozik éppen, akkor ő lemegy mást játszani, esetleg 1 puzzle behelyezésének idejére csatlakozik. Építeni nagyon szeret, de a kedvenc a vonatsín pakolás, minden nap kerülgetni kell az éppen aktuális művet.
A gyerekek nem egyformák, a fiamat kevesebb ideig kötik le a dolgok, nem tudok megfőzni, amíg ő rajzol, mert 2 perc alatt már a lakás másik végében szerel valamit.
Lehet, hogy ez a lányokat jobban leköti.
Az én lányom 2 évesen kirakta teljesen egyedül a 28db-os kirakót.
Most 5 és egyáltalán nem kirakózik.
Minden gyerek más.
Más érdekli.
Lehet hogy még nincs hozzá türelme.
Tudom hogy azt ístad hosszabb mesét is végig ül,de valószínű h.annyíra nem köti le azért nyafog ha nem megy.
Eröltetni nem kell.
Próbáld más formában a kirakós játékot.
Rajzoljon valamit,vágjátok szét több db-ra és hagyd hogy ő ragassza össze.Lehet h.így izgalmasabb lesz neki.vagy találj ki vmi hasonlókat.
Nekünk nagyon bejött!
Múlt héten töltötte a 4-et. NAgyon szeret kirakózni, már kicsi korában is odavolt érte.
A mesekockát hanyagolja jobban, azt mondja könnyű. :(
Jelenleg a 100 db-os kirakókat szereti, a kisebbeket már el is adtam. Tegnap találtunk egy Dora babásat, 2*24 db-os volt. A gyerek egy pillanat alatt kirakta, a nagyi meg óráig szenvedett vele. Holott a kicsi is talán ha fél éve vagy még régebben rakta ki utoljára.
Nálunk pont ez a kettő a kedvenc, a kirakó meg az építő. Előbbiből már csak a 150 db-os jelent kihívást. 4 év 4 hós a kislányom.
Biztos a tiéd is rákap majd idővel, nem kell erőltetni. Vegyél olyat, amin a kedvenc meséje van, de ha nem, hát nem. Majd később.
Elozo vagyok.
Szoval nem azert unja mert olyan szuperul meg tudja csinalni, hanem inkabb nem koti le. Ha egyedul hagyom vele, akkor elkezd mast csinalni, vagy nyafog, hogy o ezt nem tudja. Pedig tudna mert nagyon eszes kisfiu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!