Milyen csőrös itatója van gyermekednek, ami nem csöpög?
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 13:59
2/9 Kerria válasza:
Avent-es a nevét nem tudom, az induló csomaggal kaptuk... az aventes tárolópohárból, szűkítőböl kell összerakni. Eddig ezt hiába rázta, tartotta fejjel lefelé nem csöpögött, nem folyt ki...
3/9 gabszem válasza:
először Mam-osat vettem, de nem lehet rendesen kitisztítani még kefével sem, bepenészedett dobtam ki a kukába.
Most DM-es babylove-osat használunk, ez jónak tűnik.
5/9 anonim válasza:
3 gyerekkel elég sokfélét kipróbáltam. Nekünk az avent csöpögött, és tisztítani sem lehetett normálisan. A babylove nem volt rossz. A tommetippest eddig egyik sem fogadta el. Van itthon 2 féle mam, az egyik nem kell, mondjuk tényleg fura a "szívókája" A másik újabb fajta, ezt teljesen szét lehet szedni, könnyen tisztítható, és nem is csöpög. Eddig ez a legjobb.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek :-)
Nekünk is Avent-es van, de egyre jobban csöpög :-(
2013. máj. 27. 17:12
8/9 Kerria válasza:
Kedves kérdező... eddig nem csöpögött az Aventesed? Mert hallottam róla olyat, hogy az a membrán (vagy mi ami zárja) az elöregszik, és ki lehet/kell cserélni.
Mi még csak most kezdtük használni nem rég, eddig még nem csöpög... a Rossmannos (saját márkás) az viszont igen. :(
9/9 A kérdező kommentje:
Most már nagyon durván csöpög. Szerintem veszek újat. Bár már 3 éves lesz a kislányom, lehet nem is ilyesmit kéne vennem, de ezt érzem biztonságosnak.
2013. máj. 27. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!