Milyen multivitamint adsz 2 és 4éves gyermekednek? MElyik vált be a legjobban?
Én már a létező összeset kipróbáltam, semmit nem használt egyik sem (4 és fél éves a nagy, 14 hónapos a kicsi). A nagy 3 éves korától jár oviba, ez a második év, és szinte egyáltalán nem járt, mindenből kimaradt az állandó betegeskedése miatt.
Most egy hónapja úgy döntöttem, hogy nem adok nekik semmilyen multivitamint. D vitamint, C vitamint kap mindkettő, és a nagy naponta kap echinacea cseppeket. Egy hónapja nem kapnak semmi mást, és a nagy már harmadik hete jár egyfolytában oviba (ilyen még a 2 év alatt nem volt).
Hát esküszöm én is ezt akét vitamint adom neki 4,5 éves a kisfiam ,!!
minden másnap 1000 mg os d vit plusz cebion!
Mert az a baj hogy a vitaminokkal együtt a bacikat is erősítjük!
Mi is mindent szinte kipróbáltunk sorolom
Vitacolan ,béres multi kid, immunotrofina, Cebion multi,s még rengeteg vitaminkészítménmyt
ja vasat is felirt a dokinő plusz folsavval és mindezek ellenére egyfolytában beteg volt mig nem elegem lett és kivetettem az orrmanduláját tavaly nyáron és jó nem járt oviba egész télen mert a hugival itthon voltam és ő is maradt velünk itthon ,de nem is volt beteg .
Ma voltunk azóta először remélem nem lesz beteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!