2,5-3 év közötti gyermekednek mennyire sütöd meg a tükörtojást? A sárgája még folyós vagy kemény? Milyen gyakran kap?
Mi úgy készítjük, hogy kicsit folyik még a sárgája, de azért van már keményebb része is.
A múltkor sikerült túlsütnöm és a 3 évesem nem evett belőle egyáltalán, mert ő úgy nem szereti, ha nem lehet tunkolni :))))
Köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek :-).
Nekem is azzal van a gondom, hogy tunkolva az igazi, de nem nagyon merem úgy adni.
ÁÁ azért őszintén te mint felnőtt életed során hányszor lettél szalmonellás a megfelelő helyen vett megfelelően tárolt és felhasznált tojástól szóval ennyire nem kell szerintem aggódni (de ez csak az én véleményem) Félig folyósra hagyom a sárgáját ( a fehérjét viszont nagyon utálom ha kicsit is folyós marad).
3.5 és 5.5 évesek a gyerekeim heti 1szer esznek vagy rántottát vagy tükörtojást vagy bundás kenyeret.
ugyanúgy szereti a fiam,ahogy én,sárgája folyik,fehérje nem.én úgy sütöm,hogy az alját ropogósra,és amikor megfordítom,akkor éppen csak pár másodpercre.imádja kenyérrel kitunkolni
ezt azért merem megtenni,mert csak házi tojást adok neki,amit Dédiéktől hozunk két hetente vidékről,garantáltan friss,és jól megmosom a tojást sütés előtt.még soha nem volt gond
kop-kop-kop
3,5 éves a fiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!