2,5-3 év közötti gyermekednek mennyire sütöd meg a tükörtojást? A sárgája még folyós vagy kemény? Milyen gyakran kap?
most olvastam el a kommenteket
10.11-es,az otthon sütött tükörtojástól lett szalmonellás a gyermeked?
8as válaszadónak üzenem!
Azért abban ne legyél biztos, hogy attól, hogy az van ráírva a papírra hogy így meg úgy tárolják a tojást, még úgy is van! Én tojáscsomagoló üzemben (országosan ismert és elismert cég)dolgoztam, és hát látta ezt-azt....(hogy finoman fejezzem ki magam, az adminisztrációról nem is beszélve)
Szóval én azt mondom, hogy aki nem otthoni, házi tojást ad a gyermekének az jobban teszi, ha rendesen megsüti azt a sárgáját (nekünk speciel itthon vannak tyúkjaink, annak ellenére hogy én jutányos áron jutnék hozzá a céges tojáshoz, de inkább nem kell)
Ez persze csak egy jótanács, mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
Köszi a válaszokat!
Attól, mert otthon sütöm a tojást, miért ne lehetne szalmonellás? Én még nem voltam, de igazság szerint, amit ki tudok védeni, hogy a kislányom ne legyen beteg, kivédem. Én is jobban megsütöm, ha a lányom is eszik belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!