Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen szappant (nem folyékony...

Milyen szappant (nem folyékonyat! ) vegyek ekcémára hajlamos bőrű 3 évesemnek?

Figyelt kérdés

Egyenlőre a csecsemőfürdetőt használjuk még, de kezd ellenkezni a lányom, mivel mi sima szappannal fürdünk ő is azt akarná, de nagyon szárítaná a bőrét.

A Manna szappanról azt hallottam, hogy nagyon gusztustalan, és nem is habzik, így vmi egyéb megoldás érdekelne..

köszi a segítséget!

2013. jún. 19. 14:44
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok mindenki, és főleg kedves utolsó!

Leírom a tapasztalatomat, hátha másnak is segít. :-)

Megjöttek a "Emanufaktura" juhtejes szappanjai, 3 félét kértem, holt tengeri iszaposat, kendermag olajasat, és dió olajasat. 3 napja használjuk.

Ekcéma szempontjából érdekesmód pont az ekcémára legjobban ajánlott(holt tengeri iszapos) nem jó a lányomnak, viszont a másik kettő szuper!! De itt is biztos úgy van, mint a krémeknél, hogy ki kell tapasztalni, hogy kinek melyik jó.

Az eredmény NÁLAM mindháromnál nagyon jó, krémes, habzik, enyhe kellemes illattal, ami olyasmi, mint a megszokott baba-szappan illat(a kenderes kicsit más, de az is nagyon bejön nekem), nagyon tetszik, sima szappan érzet, és nem szárít egyáltalán, sőt még olyan érzés utána, mintha már bekentem volna magam a testápolóval, és már fel is szívódott volna. :-))

Remélem hosszú távon is jó lesz, mert ugyan nem olcsó, 900Ft+posta, de még mindig olcsóbb, mint a gyógyszertári csodaszerek...

Mindenki válaszát köszönöm, és jó egészséget kívánok!

2013. júl. 1. 07:50
 22/22 anonim ***** válasza:
A manna szappan a legjobb{!!!!!!!!!!!!!!!Egyáltalán ne gusztustalan, nem habzik, de nem ez a lényeg, hanem nem szenvedjen tőle!!!!! 40 éve ekcémás vagyok
2013. júl. 22. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!