Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem tudom hogy de sikerült...

Nem tudom hogy de sikerült meghülnie, most taknya nyála egybe a 3 évesemnek?

Figyelt kérdés
Mit ajánlotok napi 1 ampulla calcimus, és c vitamin azt kap most
2013. jún. 6. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem az jó!

Ha esetleg a calcimus nem ér semmit, akkor váltasot fenistil cseppre, vagy amit lehet kapni vény nélkül ilyen megfázásra allergiára, mi azzal szoktunk kezdeni!

Ha lázas lesz akkor lázcsillapítót adjál és csak abban az esetben vinném el orvoshoz!

Üdv két gyermekes Anyuka.

2013. jún. 6. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia,

Én nagyobbik fiamnak, aki most 2,5 éves,Béres cseppet szoktam adni pár napig c vitaminnal és nagyon szépen helyrejön.Az utóbbi 2-3 megfázás nem is fajult el,csak pár napig folyt az orra.Szerintem próbáld ki!

2013. jún. 6. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem most a doki ezeket írta:

c-vitamin

calcimusk

cetirizin

doki által felírt patikai orrspray

orcsepp

arc melegítése naponta 3-4 x 15 perc

plusz még én szoktam citromfűolajos párásítás a szobájába(ez baktériumölő),feje közelébe egy félbevágott hagyma,fürdéskor egy lábasba forró kamillát a fürdőszobába,ehinacea cseppek,ezüst víz

ha köhög is :

ambroxol

disznózsírral bekenni hátát mellkasát éjszakára

remélem tudtam segíteni

2013. jún. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!