Milyen szappant (nem folyékonyat! ) vegyek ekcémára hajlamos bőrű 3 évesemnek?
Egyenlőre a csecsemőfürdetőt használjuk még, de kezd ellenkezni a lányom, mivel mi sima szappannal fürdünk ő is azt akarná, de nagyon szárítaná a bőrét.
A Manna szappanról azt hallottam, hogy nagyon gusztustalan, és nem is habzik, így vmi egyéb megoldás érdekelne..
köszi a segítséget!
Én ugyan nem vagyok ekcémás, de azt tudom, hogy a babafürdető használatát azonnal hagyd abba, csak rosszabbat tesz az ekcémával a benne lévő szárító vegyszerek miatt.
Az én öcsémnek a holt-tengeri iszap szappan vált be nagyon, kezdődő ekcémája nem súlyosbodott tovább, és most tünetmentes amióta ezt használja, szóval én nagyon tudom ajánlani. Sokáig kitart a szappan, egyáltalán nem fogy gyorsan. Ő innen rendeli: [link]
remélem tudtam segíteni és rendbe jön a kislányod bőre.
Köszi szépen...
Amúgy ez a fürdető amit használunk nem a boltban kapható babafürdetők egyike, hanem A BABAFÜRDETŐ, ami egy krém tulajdonképp, amit a doki ír fel minden csecsemőnek, ez egyáltalán nem szárít, sőt...és ebben semmi gáz anyag nincs, és jó is a lányom bőrére, csak mostmár szeretnék neki vmi szappant venni...:-)
Köszi a választ
Akkor most el foglak keseríteni vagy rémiszteni nagyon.:)) Attól mert orvos írja fel, még nem ártalmatlan. Ha erre a termékre gondolsz, akkor nézd csak meg az összetevőket, tele van kőolajszármazékokkal, vazelinnel, paraffinolajjal melyek eltömítik a baba bőrét, aztán parabénnel, mai rákkeltő hatású, semmi jótékony anyag nincs benne, csak olyan, amire aztán tényleg semmi szüksége egy babának. Egy sima háztartási olívaolajjal többet érsz, mint ezzel.:)
hát nem tudom, én nem vagyok hozzáértő ebben, de ezek az anyagok sztem elég sok kozmetikai cuccban benne vannak... lehet rajta vitázni, de pl. én ha ezzel mosakszom semmi bajom, viszont a tusfürdőktől vakarózom, akkor most mi van??
Ja, és a lányomnak is vettem már sensitíve, illatmentes, répacukor vagy mi a fenét tartalmazó fürdetőt a Liberotól, meg még egyet kipróbáltunk, már nem tudom a márkáját, de bazidrága volt, és mindtől kirepedt a bőre...
Amúgy mindegy mert mondom, le akarunk róla állni..köszi a tanácsokat mindenkinek!
Na, jól van, meggyőztél, kipróbálom ezt a mekk-elek szappant..:-)))
Folyt. köv, ha kipróbáltuk..:-))
szia
mekk-elek szappan, ez tetszik.:) jót nevettem.:) hehe
mindenképp számolj majd be róla, kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!