Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen szappant (nem folyékony...

Milyen szappant (nem folyékonyat! ) vegyek ekcémára hajlamos bőrű 3 évesemnek?

Figyelt kérdés

Egyenlőre a csecsemőfürdetőt használjuk még, de kezd ellenkezni a lányom, mivel mi sima szappannal fürdünk ő is azt akarná, de nagyon szárítaná a bőrét.

A Manna szappanról azt hallottam, hogy nagyon gusztustalan, és nem is habzik, így vmi egyéb megoldás érdekelne..

köszi a segítséget!

2013. jún. 19. 14:44
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Én ugyan nem vagyok ekcémás, de azt tudom, hogy a babafürdető használatát azonnal hagyd abba, csak rosszabbat tesz az ekcémával a benne lévő szárító vegyszerek miatt.

Az én öcsémnek a holt-tengeri iszap szappan vált be nagyon, kezdődő ekcémája nem súlyosbodott tovább, és most tünetmentes amióta ezt használja, szóval én nagyon tudom ajánlani. Sokáig kitart a szappan, egyáltalán nem fogy gyorsan. Ő innen rendeli: [link]

remélem tudtam segíteni és rendbe jön a kislányod bőre.

2013. jún. 23. 20:33
 12/22 A kérdező kommentje:

Köszi szépen...

Amúgy ez a fürdető amit használunk nem a boltban kapható babafürdetők egyike, hanem A BABAFÜRDETŐ, ami egy krém tulajdonképp, amit a doki ír fel minden csecsemőnek, ez egyáltalán nem szárít, sőt...és ebben semmi gáz anyag nincs, és jó is a lányom bőrére, csak mostmár szeretnék neki vmi szappant venni...:-)

Köszi a választ

2013. jún. 23. 23:15
 13/22 anonim válasza:

Akkor most el foglak keseríteni vagy rémiszteni nagyon.:)) Attól mert orvos írja fel, még nem ártalmatlan. Ha erre a termékre gondolsz, akkor nézd csak meg az összetevőket, tele van kőolajszármazékokkal, vazelinnel, paraffinolajjal melyek eltömítik a baba bőrét, aztán parabénnel, mai rákkeltő hatású, semmi jótékony anyag nincs benne, csak olyan, amire aztán tényleg semmi szüksége egy babának. Egy sima háztartási olívaolajjal többet érsz, mint ezzel.:)

[link]

2013. jún. 24. 10:44
 14/22 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg igazad van, de a lányomnak ez mégis jó a bőrére...
2013. jún. 24. 14:14
 15/22 anonim válasza:
Most jó (már amennyire szívesen használnék egy rákkeltő és veszélyes anyagokkal teli terméket, még ha az látszólag jó is), de néhány év múlva mikor ekcéma elleni szteroidos kenőcsért kell rohanni a gyógyszertárba, akkor érdemes visszagondolni arra, hogy vajon mi okozhatta.;) Sajnos nem egy ilyen esetről hallottam...:( Szerintem még talán a bolti sima felnőtteknek való tusfürdő is kevésbé veszélyes, mint ez a mosdókenőcs, nem is értem miért írják fel a dokik???? borzalmas...
2013. jún. 24. 16:07
 16/22 A kérdező kommentje:

hát nem tudom, én nem vagyok hozzáértő ebben, de ezek az anyagok sztem elég sok kozmetikai cuccban benne vannak... lehet rajta vitázni, de pl. én ha ezzel mosakszom semmi bajom, viszont a tusfürdőktől vakarózom, akkor most mi van??

Ja, és a lányomnak is vettem már sensitíve, illatmentes, répacukor vagy mi a fenét tartalmazó fürdetőt a Liberotól, meg még egyet kipróbáltunk, már nem tudom a márkáját, de bazidrága volt, és mindtől kirepedt a bőre...

Amúgy mindegy mert mondom, le akarunk róla állni..köszi a tanácsokat mindenkinek!

2013. jún. 24. 22:47
 17/22 anonim válasza:
Ebben teljesen igazad van és jól látod, egy fokkal jobb ez a tusfürdőnél, mert a tusfürdőkbe még szárító anyagokat is tesznek, amit tulajdonképpen nem tudsz lemosni és ezért van az, hogy vakarózol utána...én már évek óta nem is veszek tusfürdőt egyáltalán. A juhtej szappanok beváltak, testápolót sem kell használjak mellettük és a gyerkőcömnek is ezeket veszem, nem kell neki sem babaolaj, sem babakrém, semmi. Volt, h "poénból" újra elővettem egy tusfürdőt, imádtam régen az illatát, gondoltam csak nem lesz baj....hát egész éjjel úgy vakaróztam, alig tudtam aludni vmit, úgyhogy ment is rögtön a kukába.:))
2013. jún. 25. 08:50
 18/22 A kérdező kommentje:

Na, jól van, meggyőztél, kipróbálom ezt a mekk-elek szappant..:-)))

Folyt. köv, ha kipróbáltuk..:-))

szia

2013. jún. 25. 15:04
 19/22 A kérdező kommentje:
megrendeltem, 3 fajtát, remélem vmelyik jó lesz..:-))
2013. jún. 25. 18:09
 20/22 anonim válasza:

mekk-elek szappan, ez tetszik.:) jót nevettem.:) hehe

mindenképp számolj majd be róla, kíváncsi vagyok.

2013. jún. 26. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!