Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen szappant (nem folyékony...

Milyen szappant (nem folyékonyat! ) vegyek ekcémára hajlamos bőrű 3 évesemnek?

Figyelt kérdés

Egyenlőre a csecsemőfürdetőt használjuk még, de kezd ellenkezni a lányom, mivel mi sima szappannal fürdünk ő is azt akarná, de nagyon szárítaná a bőrét.

A Manna szappanról azt hallottam, hogy nagyon gusztustalan, és nem is habzik, így vmi egyéb megoldás érdekelne..

köszi a segítséget!

2013. jún. 19. 14:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is ekcémás, de már egy re kevésbé eleinte rosszabb volt. Mi kamillás fürdetőt használunk neki a tubusa szép színes és mintás ezért is nagyon tetszett neki, ráadásul mondtam neki, hogy már nagylány és saját tusfürdője lesz ami nagyon jót tesz a kis bőrének nem fog neki viszketni. Nálunk minden szempontból bevált. Ajánlani tudom csak. Manna szappant meg se próbáltuk.. Frezyderm kamillás babafürdető, keress rá az interneten...
2013. jún. 19. 15:10
 2/22 A kérdező kommentje:

Hű, köszi a tippet, de ez nagyon drága, nem?

3-4ezer Ft ahogy hirtelen megnéztem...

és mondom rá van kattanva a sima szappanra, mi van ha megveszem ennyiért, és nem hajlandó vele fürdeni?

Nekünk ez a sima fürdető jó amúgy, csak kifejezetten a szappantéma miatt váltanánk...

de köszönöm a válaszod!

2013. jún. 19. 15:17
 3/22 anonim ***** válasza:

szia, nekem a ziaja kecsketejes hidratáló szappanja jutott eszembe.

Szép napot

2013. jún. 19. 15:27
 4/22 anonim ***** válasza:

Szia! Az enyém is, én Biodermát vettem, de a szappanja elég drága, a folyékony akcióban megéri (apuka is az nálunk).

A Mannát mi is próbáltuk, van olyan szappanja, ami habzik, de nem voltam tőle elájulva én sem. Mi most innen rendeltünk pár szappant: [link] ez sem olcsó, de nekünk bejött. Van ekcémára való szappan is, ezt használjuk most: [link] Finom selymes lesz tőle a bőrünk, nem viszket, habzik, jó illatú. Már mi is nagyon unjuk a patikai mosakodókrémet.

2013. jún. 19. 15:28
 5/22 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk a Sebamed szappan jött be, szintén ekcémás a kisfiam, egyébként ennek a fürdetőjét és a testápolóját is nagyon ajánlom, nagyon szépen rendbe tette a bőrét, már több mint egy éve nem volt rajta sehol.
2013. jún. 19. 16:54
 6/22 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen kézműves szappanokat veszek vásárokon, készitőktől. Mindig elmondom, hogy érzékeny, ekcémás bőrre kell. Volt manna szappanunk is, szerintem semmi baj sincs vele. (Amúgy ami nagyon habzik, az pont nem jó ekcémás bőrre!) Most épp kecsketejes van itthon, de próbáltunk már sok félét.
2013. jún. 19. 17:03
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utánanézegetek mindnek amit ajánlottatok, és döntök..:-))
2013. jún. 20. 11:50
 8/22 anonim ***** válasza:
Szia! Üsd be a Google-ba, hogy mannaszappan. Nézegesd végig az oldalt, érdemes, biztos vagyok benne, hogy találsz megfelelő szappant, és ha mégsem, akkor egy rövid e-mailt írsz és válaszolnak a kérdésedre a lányok!
2013. jún. 20. 14:04
 9/22 anonim ***** válasza:
Első hozzászóló vagyok... én 1490ért szoktam innen venni... www.mindennonek.hu
2013. jún. 20. 15:10
 10/22 A kérdező kommentje:

Köszi, meg is rendelném, de nincs most nekik...ennyiért még rendben lenne...

amúgy csomó más is tök jó ezen az oldalon...:-))

2013. jún. 21. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!