Milyen szappant (nem folyékonyat! ) vegyek ekcémára hajlamos bőrű 3 évesemnek?
Egyenlőre a csecsemőfürdetőt használjuk még, de kezd ellenkezni a lányom, mivel mi sima szappannal fürdünk ő is azt akarná, de nagyon szárítaná a bőrét.
A Manna szappanról azt hallottam, hogy nagyon gusztustalan, és nem is habzik, így vmi egyéb megoldás érdekelne..
köszi a segítséget!
Hű, köszi a tippet, de ez nagyon drága, nem?
3-4ezer Ft ahogy hirtelen megnéztem...
és mondom rá van kattanva a sima szappanra, mi van ha megveszem ennyiért, és nem hajlandó vele fürdeni?
Nekünk ez a sima fürdető jó amúgy, csak kifejezetten a szappantéma miatt váltanánk...
de köszönöm a válaszod!
szia, nekem a ziaja kecsketejes hidratáló szappanja jutott eszembe.
Szép napot
Szia! Az enyém is, én Biodermát vettem, de a szappanja elég drága, a folyékony akcióban megéri (apuka is az nálunk).
A Mannát mi is próbáltuk, van olyan szappanja, ami habzik, de nem voltam tőle elájulva én sem. Mi most innen rendeltünk pár szappant: [link] ez sem olcsó, de nekünk bejött. Van ekcémára való szappan is, ezt használjuk most: [link] Finom selymes lesz tőle a bőrünk, nem viszket, habzik, jó illatú. Már mi is nagyon unjuk a patikai mosakodókrémet.
Köszi, meg is rendelném, de nincs most nekik...ennyiért még rendben lenne...
amúgy csomó más is tök jó ezen az oldalon...:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!