Van olyan, aki sokszor veszekszik a párjával, ha nem alszik éjjel jól a gyerek?
Én a kezdetektől a gyerekkel alszom a gyerekszobában. Így apa egyszer sem ébredt még fel az egy év alatt gyereksírásr, tehát ő alszik. Nappal is szokott, mikor 4 felé hazajön a munkából. Bezárjuk a nappali ajtaját, és alszik egy órát...
Azt hiszem énbelőlem fog kitörni egyszer a vulkán, mert hónapok óta azon dühöngök, hogy egyszer sem jutott eszébe megkérdezni, (szombat vasárnap se), hogy Drágám, nem akarsz aludni egyet, addig lefoglalom a gyereket... Hihetetlen mérges vagyok emiatt, mert én éjjel is és nappal is mindent megteszek azért, hogy ő nyugodtan alhasson.
Soha nem szoktunk veszekedni emiatt.20 hónapos a fiam.Picinek nagyon rossz alvó volt.Volt hogy óránként ébredt.Kezdetektől az ágyunkba aludt,mielőtt még teljesen felébredt volna szopival visszaaltattam,így a párom szinte soha nem vette észre hogy fent van a gyerek.még most is fent van éjjel 1x2x de rajtam kívül senki nem veszi észre.Ezért is jó az együtt alvás.
Teljesen megértelek valóban nagyon kimerítő a munka a nem alvás.Le kellene ülni a pároddal ezt megbeszélni.Estleg hétvégén ha van valakitek a közelben rábízni egy délutánra a kislányt.
A párod nem tudna picit pihenni délután a kislánnyal,így ő pótolhatná az éjszakai fentlétet.
"Hát ha a szülők üvöltenek éjszaka akkor én se aludnék. Nem igazán jó megoldás. Jó, hogy nyugtalanul alszik szegény gyerek."
Te barom vagy! Tanulj meg olvasni:"Van olyan, aki sokszor veszekszik a párjával, HA nem alszik éjjel jól a gyerek?"
Az ilyen minek válaszol? Honnan veszed, hogy üvöltünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!