Van olyan, aki sokszor veszekszik a párjával, ha nem alszik éjjel jól a gyerek?
Nálunk is volt ilyen, bár nem túl sokszor, inkább az elején. Én önző módon a párom rovására irtam. Az egész napi nyűgöket én viselem meg az éjszakát is, egyszobában a picivel, ezért úgy gondoltam még ha ő dolgozik is napközben, neki kellene kicsit türelmesebbnek lennie.
Persze nekem is, de ez akkor is egész embert kiván 24 órában és ezt nehezebbnek találom mégha sokkal örömtelibb is. Imádom a gyerekem, de az idegeim nekem is elfáradnak. Hát lehet önző vagyok, de ezt gondolom.
Nem vagytok önzőek én is így gondolom.
Habár biztos mindjárt jön valaki aki az ellenkezőjét állítja majd.
Nekünk van olyan hogy az éjszaka kellős közepén összeveszünk.
Ez nem jó a gyereknek, de én a férjemet tartom egy kicsit ludasnak.
Ő mindig azt mondja milyen fáradt és éjjel pihenni akar.
Ezt elhiszem, alá is írom.
De mi éjjel nappal dolgozunk nem?
A férj elmegy, igaz hogy gályázik egész nap este pihen, vagy pihenne....
A nő reggel felkel és máris 10 fele kell szakadnia.
Siess, hogy reggeli legyen időben a gyerek előtt, de öltözz fel szedd magad rendbe, rakd össze a szobát, délelőtt kicsi takarítás, főzés, délben ebéd, ..... este a vacsi, fürdés, ágyazás... ugyanez csak vetközős formában.
És akkor még arról nem is beszéltünk hogy napközben mi van.
Imádom a gyerekem és valóban az is sokat számít ki milyen idegrendszerű, sajnos én is hamar pattanok. :-((
A férjem egész nap nincs otthon, nem is tudja, hogy hogyan nevelem a gyereket viszont beleszól dolgokba én ezt nem szeretem.
Mi azért költöztük nagyobb lakásba, hogy békénhagyjuk egymást.Na jó nem csak ezért, hanem mert jön a kistesó, de így olyan jó, ha felébredek szépen visszaaltatom a gyereket és utána egyből tudok aludni, nem kell fél óráig folyamatosan pofázni, hogy ne horkolj már! Ez jobban lemorzsol mint az éjszakázás.
Szóval én kelek a gyerekhez ő meg hozza a pénzt! De ha nem....
Amíg egész pici volt a fiúnk és 3x is keltünk hozzá,akkor igencsak nyűgösek voltunk mindketten.
A párom megértő és tudja,ha veszekszem,nem miatta van,csak fáradt vagyok.
15 hónapos kicsi fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!