Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki mennyit engedi TV-t nézni...

Ki mennyit engedi TV-t nézni a csemetéit és mennyi idősek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 18:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%

3 éves korukig nem néztek. Utána a nagyobb(ak) megnézhetett 1-1 mesét. (max fél óra).

olyan 6 éves kortól nézhettek már 1 órás filmet is.

Nem nagyon nézünk tévét mi sem, szinte csak este, lefekvés után lesz bekapcsolva.

2009. okt. 10. 18:45
 2/19 anonim ***** válasza:
72%
15 hónapos, reggel félóra mese, délután is fél óra. Most lázas volt 2 napig így kérte többször, hogy kapcsoljam be és csak nézett ki a fejéből. Szerintem nem kell teljesen eltítani őket, annál inkább tv függő lesz felnőtt korában.
2009. okt. 10. 19:26
 3/19 anonim ***** válasza:
63%

én első

nem lettek tévémániásak, már nagykamaszok és ők sem nagyon néznek tévét. Kiválasztanak 1-1 filmet általában az HBO-n és azt megnézik és híreket. Ilyen sorozatokat mi egyáltalán nem nézünk.

2009. okt. 10. 19:39
 4/19 anonim ***** válasza:
47%
Amikor a nagy fiam pici volt,1-2 mesét nézett csak,kb.2 éves korától...most 17 éves,és annyira nem érdekli,h nincs is TV a szobájában(saját kérésre).A pici 16 hós,és egyáltalán nem néz TV-t(ha be van kapcsolva,és mese megy,akkor is csak ránéz,és már megy is tovább)Remélem ő sem lesz függő.
2009. okt. 10. 21:16
 5/19 anonim ***** válasza:
32%

Az enyém 7 éves. Hétközben nincs Tv, de nem is hiányzik neki, iskola után tanulás, utána biciklizünk, apával focizik, rossz időben legozunk, mesélünk, stb. a házban. Idén beirattuk a gyermekkönyvtárba is.

Hétvégén a két nap alatt mwgnézhet 3-4 mesét (Ben10, Lili&Stitch, stb) a tvben vagy napi 1 hosszabbat DVD-n.

2009. okt. 11. 07:16
 6/19 anonim ***** válasza:
16%
Kislányom két éves, és nincs tv, csak hétvégén reggel amikor felkel egy rövid( 15 perc) mesét néz. Az viszont kiborít, hogy ha elmegyünk valahová, kérésemre nem kapcsolják ki a tévét, mert úgy is fogja nézni címszóval, válogatás nélkül mennek a sorozatok, híradók, show-k. Nem hiszem hogy erre van szüksége egy ilyen koru gyereknek........
2009. okt. 11. 12:41
 7/19 anonim ***** válasza:
35%

off

szerintem egy felnőttnek sincs szüksége rá. Nem értem, hogy miért természetes egyeseknek, hogy reggel bekapcsolják és egész nap megy. Minek? Összeszámolta már valaki, hogy az életéből hány órát vesz el a tévé előtt ülve? Amikor olvashatna, beszélgethetne, takaríthatna, foglalkozhatna a családjával, vagy csak elmehetne futni

2009. okt. 11. 12:44
 8/19 anonim ***** válasza:
46%

Off.

Teljesen egyetértünk kedves utolsó válaszadó.

2009. okt. 11. 14:14
 9/19 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom csak a férjem nem sajna én legszívesebben kidobnám néha.
2009. okt. 11. 14:59
 10/19 anonim ***** válasza:
71%
én bekapcsolom, duruzsol halkan, de nem igazán nézem, és a gyerekeim sem.
2009. okt. 11. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!