2 évesed ha nem engedi orrszívóval kiszívni az orrát mit teszel?
Kellene pár trükk,mert már totál kész vagyok.
Kislányom nagyon náthás,de nem bírom már rávenni az orrszívásra,zsebkendővel ügyesen kiszívja,de az néha kevés.
Tippek? Köszönöm!
Szia!
Én annak idején a kezébe adtam, hogy tegye ő az orrához. Ez nekünk bevált, magának ügyesen kiporszívózta.
SZia!
Én ebben nem engedtem, ha végképp semmi nem használt, akkor sajnos lefogtam. A szívás idejére bekapcsoltam a tv-t, az egy pár pillanatig lefoglalta. Inkább, minthogy a fülére vagy arcüregére, esetleg tüdejére menjen a váladék.
Mondom neki,hoyg akkor csinálája nyugodtan saját magának.
Sőt, néha csak rá kell hangolódni, akkro meg először kiszívja a kedvenc macijának, utána ő saját maga következik.
Ha még érdekesebbé akarom tenni akkor a porszívót is ő kapcsolja be.
Szerencsére nincs gondunk az orrszívással amióta magának szívja ki - sőőőőőőőőt, eljutottunk már oda, hogy jó alaposan körbe is forrgatja az orrlukánél saját magának, hoyg mindehonnan kijöjjön - gondolom érzi hoyg tisztul és jó nneki.
Sok sikert.
Szia!
Az elején(már két hete benne van a náthába szegénykém)még ő is nagy szorgalommal kiszívta magának,de most már nem :((
Sziasztok!Utána láttam,hogy jött még válasz,köszönöm nektek is!Igen attól félek nekem is a lefogós dolgot kell majd alkalmaznom,sajnos,nagyon utálom,de inkább,mint hogy lerakódjon.
A macit trükköt azért még kipróbáljuk!
Üdv!
Én becsavartam egy plédbe, úgy hogy a kezét a teste mellé szorítottam. Így már csak a fejét kellett lefogni. Gyorsnak kell lenni, mert nagyon megizzad.
Ma már 2,5 évesen szerencsére megérti, hogy muszáj és hagyja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!