Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesed ha nem engedi orrszív...

2 évesed ha nem engedi orrszívóval kiszívni az orrát mit teszel?

Figyelt kérdés

Kellene pár trükk,mert már totál kész vagyok.

Kislányom nagyon náthás,de nem bírom már rávenni az orrszívásra,zsebkendővel ügyesen kiszívja,de az néha kevés.

Tippek? Köszönöm!

2011. szept. 16. 16:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*zsebkendővel ügyesen kifújja... (bocs)
2011. szept. 16. 16:05
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én annak idején a kezébe adtam, hogy tegye ő az orrához. Ez nekünk bevált, magának ügyesen kiporszívózta.

2011. szept. 16. 16:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

SZia!

Én ebben nem engedtem, ha végképp semmi nem használt, akkor sajnos lefogtam. A szívás idejére bekapcsoltam a tv-t, az egy pár pillanatig lefoglalta. Inkább, minthogy a fülére vagy arcüregére, esetleg tüdejére menjen a váladék.

2011. szept. 16. 16:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Mondom neki,hoyg akkor csinálája nyugodtan saját magának.

Sőt, néha csak rá kell hangolódni, akkro meg először kiszívja a kedvenc macijának, utána ő saját maga következik.

Ha még érdekesebbé akarom tenni akkor a porszívót is ő kapcsolja be.

Szerencsére nincs gondunk az orrszívással amióta magának szívja ki - sőőőőőőőőt, eljutottunk már oda, hogy jó alaposan körbe is forrgatja az orrlukánél saját magának, hoyg mindehonnan kijöjjön - gondolom érzi hoyg tisztul és jó nneki.

Sok sikert.

2011. szept. 16. 16:27
 5/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Az elején(már két hete benne van a náthába szegénykém)még ő is nagy szorgalommal kiszívta magának,de most már nem :((

2011. szept. 16. 16:28
 6/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Utána láttam,hogy jött még válasz,köszönöm nektek is!Igen attól félek nekem is a lefogós dolgot kell majd alkalmaznom,sajnos,nagyon utálom,de inkább,mint hogy lerakódjon.

A macit trükköt azért még kipróbáljuk!

Üdv!

2011. szept. 16. 16:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Lefogom, ordit, kiszivom és kész:(
2011. szept. 16. 16:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy fogom le,hogy leülök a földre,terpeszbe rakom a lábam, a gyereket lefektetem fejjel felém, a kezeit a lábaim alá rakom. Így a feje sem tud mozogni a combjaim miatt,és a kezével sem kapkod,mert a lábam alatt van.Olyan gyorsan kiszívom így,hogy nagyon hisztizni sincs ideje.Már az utóbbi időben,ha leültem a szívóval,már magától feküdt le. Lehet kínzásnak tűnik,de mióta így csinálom nem fájt a füle,és sokkal hamarabb túl voltunk a náthán.
2011. szept. 16. 17:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Én becsavartam egy plédbe, úgy hogy a kezét a teste mellé szorítottam. Így már csak a fejét kellett lefogni. Gyorsnak kell lenni, mert nagyon megizzad.

Ma már 2,5 évesen szerencsére megérti, hogy muszáj és hagyja magát.

2011. szept. 16. 17:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Volt a lefogós módszer,ordítással de ha kell az ő érdeke is hogy tudjon aludni így kénytelen voltam.....Aztán 2 éves korától a kezébe adtam elötte nézegette ügyesen az orrához tette,azóta mindíg ő akarja szívni,jön ha mondom és végig ő tartja az orrához.Nagyon ügyes egy szó nélkül jön ha mondom:-))aztán természetesen megnézi és dícsérésre ő is monja ügyes voltam:-))
2011. szept. 16. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!