Hányszor lehet kiszívni egy nap az orrát orrszívóval?
Figyelt kérdés
4 hónapos a fiam és nagyon taknyos. Sokszor tudnám szívni az orrát porszívós orrszívóval, mert jönne mindig valamennyi, de nem tudom milyen gyarkran lehet. Nem lesz baja tőle ha sokszor szívom?2008. okt. 6. 16:25
1/5 anonim válasza:
Én csak egyféle véleményen vagyok, de majd várj még másik választ is..szerintem minél kevesebbszer!
Az unoka hugomnak és a szomszédkislánynak csomószor szipkodták le a porszívóval..most 3 évesek, annyira szétment a nyálkahártyájuk, hogy mindig beteg mind a kettő- felső légutak kivannak..
Ezért mondom kevest, mert nálunk ilyen a tapasztalat.
Inkább sterimar(sósvízspray-gyógyszertári) és kézi szívó
a barátnőmnél bevált..
2/5 anonim válasza:
A mi gyerekorvosunk azt mondta, hogy egy nap max. 5*, mert nagyon igénybe veszi az orrnyálkahártyát.
3/5 anonim válasza:
Nekünk azt mondták, hogy evések előtt, ha szükséges. Ez nagyjából megegyezik annak a válaszával, aki napi 5 alkalmat javasolt.
4/5 anonim válasza:
Mi a doktornéninkkel azt, szoktuk javasolni, hogy evések előtt és alvás előtt. Illetve ha halljuk,hogy nagyon tortyog éjjel. Ez kb napi 5-6x alkalmat jelent. S,hogy ne vegye annyira igénybe a pici nyálkahártyáját használj orrcseppet.
5/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, kb. napi 5-6 alkalom. Volt olyan, aki azt írta, 10 percenként szívja. Hát kiakadtam..... Már azt hittem én csinálom rosszul. Mondjuk most a lányom félig-meddig náthás, nem igazán jött ki rajta, de mondta a dokinéni, hogy kicsit szörcsög, nem tiszta, ezért szívom most napi 1-2x. Holnap megyünk vissza, ha azt mondja, rendben, akkor nem szívom. Olyat is hallottam már, hogy akkor is szívta, ha nem volt megfázva a gyerek.... Szóval csak módjával. 4,5 hós kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!