Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem tudjuk kiszívni az orrát,...

Nem tudjuk kiszívni az orrát, összehányja mindig magát :- ( ( (. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
2 éves múlt a kislányom, most betaknyosodott. Eddig nem volt gond az orrszívással, így-úgy, de megoldottuk (volt, hogy én egyedül az etetőszékben). Most, a férjem kell segítsen, hogy lefogjuk, de annyira sír és vergődik, hogy mindig hány egy kicsit. Mit tegyek? Az orrát nagyjából tudja fújni, de az nem eléggé tisztítja ki, rá kell segíteni az orrszívóval (reggel és este).
2010. okt. 2. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

A hányásra nem tudok mit írni, bár úgy tudom, ezt tudják produkálni, ha nagyon nem akarnak valamit...

Egy pozíciót tudok csak, amiben egyedül is le lehet fogni, és gyorsan végzel.

Ágyon hanyatt fekteted, és az arca irányába fölé térdelsz, úgy, hogy a karjai a combod alatt futnak. Természetesen nem ülsz rá, csak épp annyira szorítod le, hogy ne tudjon mozogni. Így a lábaival is "kapálhat", neked meg van két szabad kezed. Én az egyikkel az egyik oldalra le szoktam szorítani a fejét, a másikkal meg szívok, de néha a fejét már nem "rángatja" oldal irányban. Így a leghatékonyabb szerintem, és gyorsan megvan. :o) Közben nyugtató szavakat is tudok mondani, vagy énekelni neki, mert pont az arcomat látja...

Jobbulást a kislányodnak!

2010. okt. 2. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
a hányás miatt ne aggódj,a sírástól és attól van,mert bizony a sok váladék amit felköhög és lenyel irritálja a gyomrát.Ilyenkor ne ijedj meg,mintha misem történt volna öltöztesd át és menjen tovább a nap!Ne pánikolj mert észre veszi,hogy ez hat Rád!Ki kell szívni a nózit,hogy ne legyen nagyobb a betegség.
2010. okt. 2. 13:03
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Az én fiam 3éves és soha nem használtuk. Nekünk mindig elég volt az orrcsepp ami azonnal kipucolta az orrocskáját. Az én édesanyám sem használt orrszívó porszívót.
2010. okt. 2. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp szívd szerintem, mert a visszacsorgó váladék fertőz, arc-homlok de akár tüdőgyulladás is lehet a következménye.

Valószínűleg azért hányt, mert annyira sok a váladék, és ingerli azt a pontot, amikor szívod ki. Én kislányom is volt, hogy öklendezett szíváskor. Egyébként 3 lesz, és magának szívja ki, nálunk az vált be, hogy a kezébe adtam, és magának tartja oda. Ha én szívtam, akkor tiltakozott, és le kellett fogni. Egyébként próbáld ki nyugodtan, kicsit kellemetlen érzés, de nem fájdalmas egyáltalán.

2010. okt. 2. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!