Miért engedi az anyukája hogy az oviba festett körömmel menjen a kisfia?
Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 09:11
1/19 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Ezt csak ő tudja.
2/19 anonim válasza:
Nem látok benne semmi kivetni valót. Ilyen korban még a kisfiúk körmét is festeni kell, mert nem érik meg, hogy miért nem lehet neki. A családban akadnak kisebbek, nagyobbak, kerülök fordulok és már szalad a kisfiam, hogy nézd anya a körmöm. Már megint ki van festve neki. Az esetek 99 %-ában persze az esti fürdésnél lemosom neki, de hát akadnak balesetek. Délután nézem, hogy hupsz ezt elfelejtettük lemosni. A másik oldal meg ha filctollat talál, biztos, hogy előbb utóbb a körme is ki lesz festve vele :)
3/19 anonim válasza:
Az én fiam farsangon rockszárnak öltözött és feketére festette a körmét, ez része volt a dizájnnak - de este lemostuk. Tartsatok bár túlzotta nszőrösszívűnek, de én asszem nem hagynám, hogy festett körömmel járjon oviba/suliba.
4/19 anonim válasza:
ne maról beszélek ,hogy összefilctollazza, hanem hogy kilakkozza - más kategória sztem
5/19 anonim válasza:
Jóóóó a filctollat azért vetettem fel, mert némelyik az ő apró körmén dettó körömlakknak hat.
6/19 anonim válasza:
Én ki szoktam festeni ugyanúgy, mint a lányomét. Tetszik neki és ő hisztizik érte.
7/19 anonim válasza:
csak farsangra szoktam kifesteni neki...de olyankor lehet bordó körömlakk
8/19 A kérdező kommentje:
Oké, a farsang még rendben van, de csak úgy az oviba azért túlzás, nemde?
2011. szept. 22. 16:36
9/19 anonim válasza:
Egy kislánynak is túlzás, bár neki azért még néha csak-csak megengedném, de egy fiúnak NEM!
10/19 anonim válasza:
Szerintem az ilyen anyuka idióta és ne csodálkozzon ha majd később nem tudja magát hova tenni szegény kisfia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!