Miért engedi az anyukája hogy az oviba festett körömmel menjen a kisfia?
Rengeteg sötét anya van manapság.
Aztán majd jön a piercing, meg a melír.
Azoknak a gyenge kis körmöknek az a vegyi anyag marha jót tesz.
És az identitás zavarról már nem is beszéljünk.
Rossz a hasonlat. Nem a játékokról volt szó, hogy ki mit visz be. Ennyi erővel lehetne szoknyában is járatni.
Egyébként ilyen kicsi gyereknek egyik nek sem festeném a körmét.
Rendszeresen festett körömmel megy a kisfiú?
Egyetértek azzal, aki írta, hogy ilyen korban még előfordul, az én fiam is kérte, ha látta, hogy körmöt festek, hogy az övét is – mondjuk én szerencsére szinte láthatatlan színt használok, és csak a kisujját voltam hajlandó kifesteni. :)
Azt gondolom, mindenképp fura, ha valaki rendszeresen festi a gyerek körmét, lánynál is. De pl. nálunk van olyan kislány, aki gyakran magas sarkúban van az oviban (kiscsoportos). Értem én, hogy ő akarja, hogy rajta legyen a kedvenc cipője, számomra az a furcsa, hogy nem gondolják a szülei, hogy ez nem egészséges?
a tesómmal néha beöltöztünk mind a ketten nőnek, aztán mind a ketten férfinak, én lány vagyok, ő meg fiú. Akkoriban még ciki volt ilyet az utcán is játszani, ma meg már semmi nem ciki :)
(én a kislányomnak sem festeném a körmét se otthon se sehol) A felnőttek festik, a gyerekek nézik, ennyi. Ebből lesznek a 7 éves cicitartós kislányok melírral a hajukban.
12:27-esre: jajj, ne menjünk már ilyen messzire! Miért ne próbálhatná ki egy gyerek azt, milyen, ha kifestik a körmét (és itt nem arról van szó, hogy folyton festegetik neki, hanem, hogy kipróbálja). Nyilván a szemfestéket már nem keni rá az ember. De azt is megmutatja neki, sőt (atyaég!) én akár még azt is megengedném, hogy a kezére kenjen a rúzsból (ha használnék, haha), mert ezek is érdekes dolgok egy gyereknek. És igen, egy fiúgyereknek is!
Egyébként én azt gondolom, hogy a kislányokat sem kéne festeni (a fenti kipróbáláson túl).
12:27-re még valamit: én a(z elég rossz példaként felhozott) húsdarabolást is megengedem a gyereknek, természetesen ott vagyok mellette, és igenis örülök, ha valamiben segíteni akar. :)
(Dohányozni nyilván sosem engedném, de nehogy már párhuzamot vonjunk a kisfestett kisujjköröm és a cigizés közt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!