Ki mit ad/adott a bölcsis évek zárásakor a gondozónőknek?
Figyelt kérdés
Eddig év végén mindig vittünk 1 szál virágot+bonbont, meg valami kézzel készített apróságot. De most mégiscsak végleg búcsút veszünk tőlük, én meg totál ötlettelen vagyok...
(Nagyon szerették a kicsimet, és viszont. Ja, és a csoport nem ad közös ajándékot, mindenki maga oldja meg)
2013. jún. 11. 13:20
1/3 anonim válasza:
Bár mi már az ovit fejezzük be, eddig minden év végén vittem bonbont és egy csokor virágot. Most is fogok, és nálunk van közös ajándék ami kicsit személyesebb. Sajnos én is elég ötlettelen vagyok, semmi kreativitásom nincs :S
2/3 anonim válasza:
én bonbont viszek a gondozo néniknek.én nem csinálok eböl olyan nagy gondot.
3/3 anonim válasza:
Bár nálunk csak ovis évzáró volt, de én egy szép cserepes virágot vittem az óvónőknek, aminek a földjébe beleszúrtam egy hurkapálcikára ragasztott karton házikót (ez a fiam jele), amire rányomtattam egy kis pár soros verset. Ez mégiscsak maradandóbb mint egy vágott virág, de ha mégis tönkremegy, akkor megmarad a kis dísz, amiről mindig a fiam jut eszükbe (ők is nagyon szeretik a kisfiamat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!