Bölcsiben mit illik adni a gondozónőknek, ha elmegyünk oviba?
Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 15:30
1/3 anonim válasza:
Mivel te is mész oviba, nincs kereseted ezért neked semmit. A szüleidnek meg elég egy csokor virág és (vagy) egy doboz bonbon.
2/3 anonim válasza:
A mi bölcsinkben most volt a ballagás. Készítettek egy albumot közösen, amiben volt egy csoportkép az összes gyerek és a 2 gondozónő, illetve minden gyerek 1 oldalon valami emléket készített, pl. tenyér lenyomat, valami rajz, kép, amit a gyerek színezett ki, egy kis vers (persze ezt az anyukák írták bele), ilyesmik. Ezen kívül virágot és bonbont adtak még a szülők ajándékba. Én úgy vettem észre, hogy a személyes ajándékoknak örültek igazán, azt a sok virágot, nem is tudom, hogy vitték haza, a sok bonbon meg jól megolvadt az ünnepség végére a 37 fokban.
3/3 A kérdező kommentje:
Első!
Te milyen poénos vagy! Könnyesre röhögtem magam rajtad!
Második! Köszi!
2012. aug. 29. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!