Holnap lesz az oviban évzáró. Kiscsoport. Illik vagy sem virágot venni az Óvónőknek és Dajkáknak? Ha igen, milyet?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 21:54
1/7 anonim válasza:
hat mi anno közösen dobtunk össze pénzt,és az óvónök kaptak ajandekot.de sztem raffaellot vigyél mindegyiknek egy masnival aztan ennyi.
2/7 anonim válasza:
Nálunk a csoportpénzből veszi a szülői munkaközösségi tag és ő is adja át.
3/7 A kérdező kommentje:
Hűha...Csoportpénz nincs, a szülőkkel nem beszéltem, Óvónő nem mondott erre célzó figyelemfelkeltést... Hát nem tudom, akkor marad 1-1 szál virág. Szerintem. Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 29. 22:04
4/7 anonim válasza:
Nálunk ma volt-szintén kiscsoportos-és közösen kaptak virágot(a csoportpénzből).Ha nem lett volna,akkor mi-személy szerint-vettünk volna a 2 óvónéninek és a dadusnak is.Nálunk egyformák voltak a csokrok(a gyerekek imádják a dadust is,aki sokat van velük,és nagyon sokat segít nekik és az óvónéniknek is),liliomok,rezgők,színes papír.
5/7 anonim válasza:
Nálunk jövő héten lesz az évzáró.
A csoportban abszolút nincs összetartás a szülők között, úgyhogy közös ajándék gondolom nem lesz, mert akkor már szólt volna valamelyik. De nem is bánom, én nem szeretem az ilyen közös dolgokat (ezen a téren).
Én inkább magam veszek valami apróságot az óvónéniknek és a dadusoknak (nálunk 2 van). Bonbonra és egy szál virágra gondoltam, szóval semmi extra.
Ajándék semmiképpen, édesanyám óvónő volt 40 évig, annyi "kacatot" hordott haza, öröm volt nézni, mindig jobban örült a virágnak vagy a csokinak, mint egy 125.vázának.
6/7 anonim válasza:
Mi még szeptemberben nem jártunk ide, így meg kellett kérdeznem egy anyukát. Nem a csoportpénzből vesszük, mert azt az óvónők kezelik, mégis ciki lenne a saját virágjukra pénzt kérni (az anyuka szerint - szerintem nem...). Így mindenki privát vesz. Én úgy döntöttem, bonbont kapnak + 1-1 szál virágot. Szerintem többre mennek vele, mint 25 csokorral. Fejenként kb 1000 ft értékre gondoltam.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Virágot kapnak, 2 óvónő, és 2 dadus van a csoportban. Nálunk sem összetartóak a szülők, így mi magunk megoldjuk. Csoportpénz nincs, senki nem szólt, hogy x összeget kellene beadni,gondolom majd majd jövőre lesz nálunk ilyen. Nem lesz túlzásba véve, 1-1 szál virágot kapnak, és kész.
2012. máj. 30. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!