Mivel másabb a kiscsoport mint a bölcsis csoport? (tapasztalatok? )
Május 1-től megy a lányom oviba. Nálunk ugy van, hogy az ovin belül van bölcsis csoport is. Eddig ugy volt, hogy oda megyünk. De azt mondta ma a vezetőnő, hogy a kis csoportba megyünk, nem a bölcsibe. Lányom most 26 hónapos. Egyedül eszik, iszik, nem cumizik, cumisüvegezik, de pelusos, csak most tanulgatjuk a bilizést, naponta 3-5 alkalommal szól egyedül. A vezetőnő szerint visszafejlődne a bölcsisekkel. Én persze örülök. Csak érdekelne a véleményetek és a tapasztalatok.
Köszönöm.
Mi ugyan nem voltunk bölcsisek,de viszont nálunk a mini csoportosok,és a kiscsoportosok együtt vannak.Kétszer járják a kiscsoportot.
Látni köztük a különbséget.Beszédükben,önállóságban,viselkedésükben is.Ha az óvónő ránézésre úgy látja,hogy inkább a kiscsoportosok közé menjen az jó.Ott azért már tudnak nekik foglalkozásokat tartani,rengeteget mondókáznak,(gyerek jógáznak nálunk),beszélgetnek a természetről,egészséges táplálkozásról stb..
Szerintem a minicsoportosakkal nem biztos,hogy ilyesmikre elég idő jut.Ezért mondhatta,hogy "visszafejlődne".
Köszönöm, pont ez érdekelt :)
Csak biztos az enyém lesz a legfiatalabb a 2,5 évével, de már most kinéz annyinak, ugy hogy annyira nem fog kitünni.
Biztosan a beszésfejlődésének is jobb.
Csak ez a szobatisztaság.... Ismerősünk az ovőnéni, azt mondta ha kell pelenkázza, de azért jobb lenne ha addigra szobatiszták lennénk.
A bölcsisek biztosan nem rajzolnak, gyurmáznak, ragasztgatnak, vagy kevesebbet. Nem tudom hogy megy ez.
UUUgy izgulok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!