Jelenleg még Gyed-en vagyok, kisfiam most múlt 19 hónapos.
Sajnos valószínű, hogy nem vesznek vissza a régi munkahelyemre novemberben (amikor tölti a 2.évet). Viszont úgy néz ki, hogy volna egy lehetőségem, felvennének egy elég jó pozícióba, jó fizetéssel, júliusi kezdéssel. Júliust még talán meg is tudnánk oldani, hogy a mamik vagy az apukája itthon legyen vele, viszont augusztustól mennie kellene bölcsibe. 21 hónapos lesz akkor a picur.. Ti mit tennétek? Elvállalnátok a melót? Vagy várnátok még, kockáztatva, hogy nem találtok később állást?
Biztosan elvállalnám. Minden lehetőséget meg kell ragadni szerintem manapság.
2013. jún. 10. 14:27
2/11 anonim válasza:
ezt neked kell tudni. Van gyerek, aki már 15 hónaposan "kész" a közösségbe kerülésre, van aki még 4 évesen sem.
2013. jún. 10. 14:31
3/11 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, ha megy bölcsibe. A kérdés az, hogy van e hely es mikortól lehet beszoktatni. Augusztusban általában zárva vannak a bölcsődék....
2013. jún. 10. 14:34
4/11 anonim válasza:
persze, el kell vállalni, viszont augusztusban nincs bölcsi. és általában a beszoktatás is szeptemberben kezdődik, ami 2-3 hét.
gondoljátok át, hogy ki tudna rá addig vigyázni, mert pont abban a hónapban elég valószínűtlen, hogy beveszik- mondom, nálunk nyitva sincs :/
2013. jún. 10. 14:40
5/11 anonim válasza:
nálunk van bölcsi augusztusban....
2013. jún. 10. 14:42
6/11 A kérdező kommentje:
Nálunk júliusban lesz a leállás, elvileg augusztustól vihetném, legalábbis azt mondta a bölcsődevezető, hogy akkor felszabadul pár hely, gondolom elmennek a "nagyok" oviba. Tehát elvileg akkortól mehetne.. Igazából nagyon talpraesett, jól elvan mindenhol, nem kell, hogy ott legyek vele mindig, őrizzem, mamáknál is ott aludt már, szépen elvan, tehát nem úgy kell letépni rólam:) Persze tudom, hogy ez nem jelent semmit, ezért is félek, hogy viselné.. Meg hát nem egyszerű az elválás sem. De érzem, hogy most már nekem is jó volna, jót tenne a munka, utána pedig csak a miénk lenne a délután, az este. Az anyagiakról meg már nem is beszélve.. Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
2013. jún. 10. 14:43
7/11 anonim válasza:
az elszakadás így is úgy is megviseli az anyát és a gyereket, ha 15 hónaposan kerül bölibe, akkor, ha 3 évesen oviba, akkor. 19 hónaposan már elég érett a közösségre. Az meg nem mindegy ha van egy másik munkahelyed, engem 2 gyerek után 17 év után tettek ki a cégből mert gyerekem lett...
2013. jún. 10. 14:47
8/11 anonim válasza:
4es vagyok.
akkor viszont vidd :)
viszont ha tudod úgy oldjátok meg, hogy ott legyél beszoktatásnál. persze a munka a legfontosabb, manapság nem lehet válogatni :)
2013. jún. 10. 14:55
9/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom.. 17 év után. Az kemény. Az a durva, hogy az embernek/anyának abszolút nem hagynak választási lehetőséget, ha adódik egy lehetőség, élni kell vele, mert tényleg baromi nehéz új melóhelyet találni gyerekkel, ha a régi munkahelyre nem vesznek vissza. Sokszor meghallják, hogy gyerek és már el is van döntve, hogy nem kellessz.. Én is attól félnék, hogy ha most nem élek a lehetőséggel és ősszel nem találok semmit, akkor meg majd verem a fejem a falba, hogy mekkora hülye voltam. Aztán marad a keresgélés, meg a hatalmas összegű gyes.. Tudom, hogy minden hónap sokat számít ilyen pici korban, dehát nem 10 hósan adnám be, hanem 21. 2 évesen pedig már úgyis mennie kellene. Szóval ez "csak" 3 hónap különbség. Ezzel nyugtatom magam:)
2013. jún. 10. 15:00
10/11 A kérdező kommentje:
Persze, a beszoktatásnál mindenképp én lennék vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!