Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan kezelitek a nagyot...

Hogyan kezelitek a nagyot amikor a kicsinek a szülinapja van?

Figyelt kérdés

Nagylányomnak szeptemberben lesz a 3-ik szülinapja.

A kicsinek most lesz Júliusban az 1 szülinapja.

Naggyal sokszor voltunk már más gyerek szülinapján, gond nélkül adta az ajándékot stb...

Mindig megosztó a kicsivel, nincs igazán testvér féltékenység, szeretik egymást. Ha a ö kap valamit a kicsinek is kell, sokszor ö adja oda. Simán ad egy darabot a csokijából(sokszor sajna minket sem kérdez meg).

De most emlegettem, hogy a kicsinek szülinapja lesz nem sokára. Erre közölte hogy ö is akar Ènnapot. Ès ö is akar ajándékot.

Hogy kell ezt lekezelni? Nagy is kapjon valami apróságot? Mindenképpen szeretném ha ö adna a kicsinek egy ajándékot. Pont a nyaralásunk elsö napjára esik a kicsi szülinapja, anyósomékkal megyünk, ök már pár nappal elötte ide utaznak, gondolom a fél család küld neki ajándékot.

Minden szülinapot úgy csinálunk, hogy este feldíszitjük a nappalit, férjem vesz nagy lufikat, a képeslapokat kibontva az ajádnékok tetejére teszem... Aztán mikor felkelnek akkor ott a sok meglepetés reggel. Délután pedig jön a torta.

Na ha a nagy meglátja a sok ajándékot, akkor tuti neki is kell. Habár a kicsi még nem bánja ha a nagy segít bontani a dobozokat.

De kellene a nagynak is ajándék? Ö még nem fogja azért fel, hogy mikor lesz szeptember és neki is lesz akkor szülinapja.

2013. jún. 10. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
m i mindig veszünk a tesónak is valamit.
2013. jún. 10. 13:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Csinalhatz neki "ennapot". Elmentek ketten valahova, ahova o szeretne, beultok egy cukiba tortat enni es veszel neki valami aprosagot vagy a kicsi szulinapja elott egy nappal -ez lenne jobb szerintem- vagy utana egy nappal
2013. jún. 10. 13:36
 3/5 TKI Ibolya ***** válasza:
Én mindig vettem a másiknak is valami apróságot,de tényleg nem drágát.A többi vendég is hozott valamit annak akinek nem volt szülinapja,volt hogy csak egy csokit de annak is örültek.
2013. jún. 10. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Amíg kicsik, addig egy apró ajándék (pl egy hajcsat) volt mindig, mert hiába tudja, hogy neki is lesz szülinapja, az hónapokkal odébb van...
2013. jún. 10. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Kiskorunkban nekünk is így volt a nővéremmel. Valami kis dolgot mindig kapott a másik is. :)

16L

2013. jún. 10. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!