Ki mit csinál ha 1-2 éves kisgyereke elkezd hisztizni. Hogy kezelitek a hisztit. Mirt javasoltok?
A hideg víz pedig a legjobb. Engem is azzal nyugtatott le anyám. Mikor már annyira hisztiztem, hogy öklendezni kezdtem, fogott úgy, ahogy voltam ruhástul, betett a kádba, és a nyakamba engedte a vizet.
Már felnőtt vagyok, de ha érzem, hogy szakad a cérna, beledugom a fejem egy mosdótálnyi vízbe.
Hisztiért szeretgetés azért ne járjon már:)
Az jó taktika, hogy nem figyelsz oda rá, majd abbahagyja. Egyzer én is valami játékért hisztiztem a kirakat előtt. Anyu mondta, hogy hagyjam abba. Nem hagytam. Mondta, hogy akkor itt fog hagyni. Még mindig folytattam. Jó, akkor szervusz kisfiam. Elment a sarokig, az üzlet másik kirakata elé. Az üzlet a sarkon volt, tehát ő a másik kirakaton keresztül látott engem, csak én nem láttam őt. Amint észrevettem, hogy nincs ott Anyu, nagyon gyorsan elfelejtettem miért ordítoztam:D
Amikor Anyu ezt észrevette, visszalépett az üzletnek arra az oldalára, ahol megláthattam és megkérdezte: "Na, jössz kisfiam?" Mentem, mint a parancsolat:D:D:D Megtanultam, hogy hiába csinálom, nem lesz mindig az, amit én akarok.
hát szerintem gyerekfüggő a dolog
a nagylányom alig volt hisztis vele egyszerűen meg tudtam beszélni h mi a baj kb 5 perc alatt lenyugodott, megkérdeztem válaszoltam és megbeszéltük - ennyi
a fiam ha nem kaptam el a legelején a hisztit akkor képes volt annyira belemenni h 1.5 óra is volt mire lecsitult
nem egyszer mondta h nem szereti de nem tudja abba hagyni
nála egy dolog vált be ha leültettem én vele szemben és beszéltem hozzá beszélgettem vele
a kicsinál leginkább az a gond h nem beszél, de akarja h az történjen amit ö szeretne :-)
szal a kommunikáció hiányi miatt van neki kb 5 perc elterelni a figyelmét felkapom meg csikizem és már semmi baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!