Hogyan alakult ki nálatok az egyedül mászkálás?
Szerintem feleleges a mi gyerekkorunkra vissza emlékezni, mert akkor még minden második háztartásan volt maximum autó, most meg mindegyikben minimum 2 autó van. vagy is a forgalom sokkal de sokkal nagyobb mint akkor.
Ami nagy baj, hogy nem hiszel a rendszerben, és még el sem kezdte az iskolát de te már kritizálod. Ebben az esetben esélyt sem adsz, hogy a napközi bebizonyítsa, hogy bizony az jó is lehet. Gondolom sokkal de sokkal jobb lenne, ha haza megy, a szemétbe önti az ebédetet, tele eszi magát chipssel és tv-ik egész délután míg haza mész. mert ha nincs aki elhozza, nincs aki vele legyen.
Ha semmit nem tanul a napkiziben de a többi gyerekkel játszik is csak az is jobb mint egyedül kuksoljon otthon a tv vagy számítógép elött, vagy lödörögjön az utcán.
Szerintem ha tényleg kicsi a forgalom akkor kb másodikas korában már tud a gyerek egyedül menni.
De az is sokat számí, hogy van-e barát a környéken akivel együtt menne.
"De nem hiszek a rendszerben, tudom, hogy nem foglalkoznak ott vele annyira, hogy megcsinálta-e a leckét, stb, "
A suliról mondtak rosszat konkrétan, vagy csak általánosságban van bajod a napközivel? Mert ha utóbbi, akkor érdeklődj utána. Az én gyerekeim sulijában nagyon jó a napközi, nem mondom, hogy mindig minden lecke 100% kész, de amivel ott elakad, azt otthon se tudná megcsinálni és nekem maradna estére.... Szóval a leckeírás nagyobb része tuti megvan, a többi időben meg játszanak, kézműveskednek, mozognak. Szerintem még mindig jobb (főleg elsősnek), hogy ilyen felügyelet alatt van..
Szerintem az első osztály a legfontosabb az összes év közül,mert itt tanulja meg az alapokat. Ha azt nem tanulja meg rendesen,akkor nem tud mire építkezni. Tehát én ebben egyáltalán nem értek Veled egyet,hogy az első és a második osztály nem fontos. Épphogy akkor kell a legjobban melléjük állni és gyakorolni, gyakorolni...
Az egyedül járásról: az én kislányomat,amikor elsős volt 1 hétig kísértem a suliba, utána Ő maga mondta,hogy már ne kísérjem egyedül szeretne járni. Én is kilestem első alkalmakkor, nagyon ügyesen ment. Mondjuk nálunk is egyetlen úttest volt,az is egy icipici mellékutca,tehát nem forgalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!