Az óvónők különbséget tesznek a gyerekek között? Ha igen megtehetik?
Az ovónők is emberek. Vannak nekik szimpatikus és kevésbé szimpatikus gyerekek. (Mint a hogy vannak szimpatikus és kevésbé szimpatikus ovónők is)
A túlnyomó többség nyilván igyekszik nem különbséget tenni, de ez nem sikerülhet. Biztos van akit jobban szeretnek. Mint később a tanítónéni is, a tanárok is, sőt az egyetemen a vizsgán is van akit valamiért mindíg átengednek. Csak mert olyan ártatlanul tud mosolyogni. (nálunk ez egy aranyos, lusta fiú volt)
Gondom nekem ezzel nem volt, nagy különbséget nem láttam, a gyereknek is meg kell tanulnia, hogy nem mindenki fogja őt feltétlenül szeretni.
Szia!
Én iskolában dolgoztam, és ott sokszor volt ez beszédtéma. Igen, különbséget tesznek, de igazából nem tehetnék meg. A gyerekek, közösség előtt ezt leplezik. Inkább zárt helyen van szó az imádott gyerekről/gyerekekről.
Gyakorlatilag nem tehetnék meg, nem tehetnének különbséget s e szegény, se gazdag, se lusta, se segítőkész, se buta, se okos gyerek között.
De nagyon remélem, hogy az óvónénik kicsit mássabbak, minden gyereket egyformán szeretnek, és foglalkoznak velük, legalábbis szeretném ezt hinni.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!