15 hós manómat itt hagyjam 4 napra?
nyertem egy egyszemélyes brüsszeli utat, repülővel, félpanzióval.
full ingyen
ti hogy oldanátok meg?
járt már valaki hasonló cipőben?
Úgy még nem járta, hogy nyertem volna :)
Viszont én 9 hónapos korában ( akkor már nem tudtam szoptatni) mentem külföldre a férjemmel, öt napra.
Nekem nem volt lelkifurdalásom, a fiam úgy volt nevelve, hogy az első perctől fogva sok ember volt körülötte, anyukámék, barátnőm, első perctől fogva vigyázott rá. Ha meg tudod így oldani, olyanra rábízni, akivel elvan, akiben megbízol, akkor menj nyugodtan.
Szerintem is menj nyugodtan. Én minden honapban kénytrelen vagyok az egyetem miatt 2 napra magára hagyni. Egész jol elvan.
14 hós kislány anyukája
én is elmennék, szuper lehet :))))
én a férjemre teljesen nyugodt szívvel rábíznám, mert imádják egymást és kiválóan ellátja :)
15:39-hez csatlakozom annyival,hogy ilyen apró gyermek ingyen repülhet, ha anya/apa ölbe veszi, azaz nem kérnek külön ülést. Persze, nagyon ritka az olyan repülő, ahol nincs szabad hely, hogy a gyereket felszállás után ugyanúgy magad mellé rakhasd. Mi rengeteget utaztunk, amikor ilyen apró volt a fiunk, ő mindent ingyen kapott, mi pedig nyugodtak voltunk, mert velünk volt.
De, ha úgy döntesz, hogy itthon hagyod és van is, akire rábízhatod, az is teljesen rendben van, akkor nem kell odakint mindig a pelussal, evéssel, alvással törődni, csak róhatod az utcákat, múzeumokat kedved szerint.
Mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai, rjtad áll, hogy mit választasz. Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!