Kukac-gonddal urulógiára?
Egy hónapja a gyerekorvos javaslatára elvittem a 3 éves fiamat a gyereksebészetre, "kicsit szűk de megoldjuk egy mozdulattal, több probléma nem lesz"- felrántották neki a bőrt. Kb egy hétig kínszenvedés volt az utókezelése itthon, aztán szépen elkezdett gyógyulni, a két hetes "sebet" megmutattam a gyerekorvosnak, azt mondta minden rendben, nagyon szép stb. Nem is volt gond, inden fürdésnél hátrahúztuk és megmostuk, ugyan sírdogált de meg tudtam oldani...
De kb egy héttel ezután elkezdett pirosodni picit a makk hegyénél a bőr, érzékennyé vált újból, nem engedett hozzányúlni, néhány napja egyáltalán nem tudom hátrahúzni neki.
A gyerekorvosunk szabin van, a helyetteséről rosszakat hallok, a felrántós sebészhez nem akarom vinni, mert úgy érzem nem kaptam kellő tájékoztatást tőle sem magáról a beavatkozásról sem úgy egyáltalán a lehetőségekről stb.
Gondoltam elviszem az urulógiára, talán kuki-gond esetén ők az illetékesek, nem?
Csak nem tudom, hogy felnőtt urulógiára mehetünk-e, mert itt nincs külön gyerekeknek, viszont várni sem akarok tovább!
Annyira nem vészesen piros, csak egy kicsit, de aggaszt ,hogy egyáltalán nem engedi hogy hozzányúljak, nem tudom mit kezdjek a szűkülettel meg egyáltalán: tanácstalan vagyok és rettentően sajnálom a kisfiamat is, hogy keresztülment mindezen és mégsincs rendben neki! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!