Mért nem alszik el még mindig éjfél előtt?
Mikor viszed lefeküdni??
Sokat számít mit szokik meg,A lányom 20 hónapos,1/2 7-7 kor kel,szintén reggeli,bolt,séta ebéd,1/2 1 -2 ig alszik,majd ja´tszótér,uzsi,séta,játék,1/2 8 kor fürdés majd 9.10 kor megy aludni.Ö kb 1/2 10-10 körül alszik el.Addíg vele kell maradnom.
Hogy megy nálatok az altatás??
Vele vagy,vagy ott hagyod??
Hú de most nézem te még hajnalban fennt vagy??
Hogy bírod??
2 kor a lányom már 1x e´bred.....
Szerintem reggel kelhetne egy órával előbb és délben alhatna korábban egy órával, akkor korábban is ébredne. Este 8-kor menyjetek lefeküdni. Nem neki kell eldöntenie, hogy mikor alszik, hanem neked. Nem jó, ha ilyen későn fördeted, mert az felpörgeti és a már fáradt gyerek újra éber lesz. Talán segit, ha tudod, hogy az ő korában még úgy működik az agy, hogy ha a szeme csukva van, akkor pár perc után elalszik. Szóval csak arra kell rávenned, hogy feküdjünk nyugodtan és csukja be a szemét.
Én azt szoktam mondani, ha azzal jön, hogy nem fáradt, hogy akkor csak a szemét pihentesse. Meg azt is elmondom, hoby milyen fontos az alvás, ahhoz, hogy nagyra nőjön és okos legyen.
Természetesen szerintem is mindenki akkor fürdeti és altatja a gyerekét, amikor jónak látja. Csak azért javasolom a változtatásokat, mert nektek igy nem jó.
Drasztikus változtatásra van szükség.
Mi a fiúnkat úgy szoktatuk egész pici kora óta (volt néhány tévedés nálunk is),hogy este 8-kor pancsi és szunya.
Nagyon ügyesen alszik egyedül,megissza a kakaót,cumit a szájába veszi és kész.
Meg kell tanítani neki,hogy egy kisgyerek nem lehet fent éjfélig.
Kitartás.
2 dolgot tehetsz.
1 felkelted reggel korábban hogy előrébb jöjjön a délutáni alvás.
2 nem altatod délután.
Valószínű kicsi az alvásigénye.
Hetente 2x3x aludjon délután,ha igényli.
Más ötletem nincs,én már ezen túl vagyok sajnos a fiam is ilyen volt.Nálam az jött be ha délután nem aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!