Mit tegyek? A gyermekem állatokat kínoz?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy volt egy macskánk és a 6 éves kisfiam állandóan huzgálta a farkát, meg megverte. És ma hazamentem és a macskát meghalva találtam. Szerintetek mit tegyek? Mikor megverte a macskát, nem tudtam rá hatni sehogy, mert mindig akkor csinálta, mikor nem voltam ott. Most meg ez lett. Meg avgyok ijjedve, hogy valami pszichopata lesz a gyerekemből.2013. jún. 1. 15:05
23/24 anonim válasza:
Pszichopata gyerek lesz belőle
24/24 anonim válasza:
16-os vagyok. Nálunk hatott a szülői példamutatás és a magyarázat. Mostanra mindkét kisfiam (6 és 4 évesek) szeretik a cicákat, azt mondják, a kedvenc háziállatuk. Megtanulták, hogyan lehet simogatni, megfogni őket, játszani velük. A legrosszabb, amit csinálnak most, hogy néha megkergetik őket, amikor a cicák "rosszalkodnak", pl. ellopnak valamilyen ételt az asztalról. 5 macskánk van, és egyiknek sem esett bántódása a gyerekek miatt.
Én is kíváncsi lennék, a kérdezőnél mi a helyzet, szerintem már nem figyeli a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!