Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem engedik be a babakocsit...

Nem engedik be a babakocsit az oviba?! Ez csak nálunk szokás?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdtük az ovit, akkor voltam nagy poakos terhes, és felfigyeltem egy feliratra az ovi ajtaján: Babakocsit kérjük kint hagyni! Hát mit mondjak? Eléggé felháborodtam magamban, hogy majd a novemberben születendő babámat örökké vegyem ki a kocsiból, ha hozom- viszem a nagyot? És ha ellopják a kocsit, vagy bármit belőkle? Hogy segítsek a nagynak öltözni, ha a kicsi a karomban van? És még sok kérdés merült fel bennem. Szerintem ez alapból elég diszkriminatív, főleg egy nevelési intézmény részéről, ami ráadásul gerekekkel foglalkozik. Másrészt ott a szép nagy aula, és nem tolhatom be a kocsit, mert bevisszük a sarat. Miért, cipővel nem ugyanazt viszi be mindenki? SZóval nem értem. Jogos a felháborodásom, vagy ez csak nálunk szokás?
2013. máj. 28. 10:29
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Na, akkor álljon meg a menet! MInt ahogy azt leírtam többször is, nem az öltözőbe, és nem is a csoporszoba elé akarok a "batár" nagy kocsival bepofátlankodni, hanem az ovinknak van egy szép nagy tágas aulája, amit tavaly csináltak, ezért, nem értem. Azért naponta kétszer az esetleg alvó babát kicühölni a kocsiból, és esetleg fél kézzel a nagyot öltöztetni, már amennyire sikerül, elég nehézkes.
2013. máj. 28. 15:17
 22/23 anonim ***** válasza:
Igen, ezért írtam, hogy beszéld meg az óvónénikkel.
2013. máj. 28. 16:49
 23/23 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet!!!Bár én max 3 hét múlva szülök,kicsim meg még nem tudom mikor kezdi az ovit (ugye a beszoktatási idők) .És mi majdnem az ovival szemben lakunk.Terveim között szerepel egy kenguru és hát mivel közel van még a hordozóban,kézben is áttudom vinni.Én a helyedben vennék egy hordozókendőt v. kengurut és azt betenném a babakocsiba és ott az ovi előtt magamra kötném a kicsit.Ha meg tudom,h alszik,akkor úgy mennénk,h hordoznám.De szerintem is,ha megbeszéled az óvónőkkel akkor készségesek lesznek,egy dajkanéni,v vki addig megfogja a kicsit.Babakocsit meg le kell zárni biciklizárral addig.Az se egy túl jó dolog,h télen bementek a rettentő meleg oviba a beöltöztettek kicsivel a babakocsival!
2013. máj. 29. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!