Nem hajlandó felvenni a pelenkát viszont bepisil?
Délután már nem pelenkában alszik néha becsurog,de nem vészes.
4 napja viszont nem tudom ráadni este a pelenkát,mert hogy ő majd fel fog ébredni. De persze nem.
2-3-4 alkalommal csurgott be neki az utóbbi éjszaka. Van amikor a pisire felébred,de van hogy alszik tovább. Próbáltam ráadni alvás közben a pelust, de ha felébred,akkor teljesen elkenődött,hogy miért van rajta. LEgyünk kitartóak ha ennyire akarja, és majd megszokja, vagy mit csináljak??
Ja 30 hónapos a kicsikém
Igen legyetek kitartók,ha ő úgy akarja,akkor megérett rá,tegyél alá vizáló lepedőt stb,majd megszokja hogy nincs pelus,és felfog ébredni vagy ébreszted 1x éjjel pisilni.
5gyermekes
Ez nehéz kérdés. Szerintem attól még, hogy nem akar pelust, nem érett meg rá, hogy anélkül aludjon. De másrészt meg nehéz ráerőltetni, ha a szándék megvan benne, hogy felkeljen pisilni, csak nem megy :(.
Az egyszer felkelted pisilni taktika sem biztos, hogy beválik. A kisfiam már szoba és ágytiszta volt, amikor mégis egy-kétszer bepisilt. És egyszer hajnalban bepisilt, áthúztam az ágyat, de nem tettem alá vízhatlan lepedőt, mivel épp akkor pisilt be, plusz a wc-be és még kb 2 órát kellett reggelig aludni. Szerinted?! Persze, hogy 2 óra múlva a komplett ágya tiszta pisi lett. Állítása szerint csak mélyen aludt :)
ÚGyhogy nem nagyon tudok segíteni, de gondoltam a fennti infók is hasznosak lehetnek :)
30 hónaposan már elég nagy, lehet vele "tárgyalni". Ha megbeszélitek, hogy amennyiben bepisil éjjel, úgy kap pelust és ha egy hétig (vagy 3 napig, amit jónak látsz) száraz pelussal kel, akkor újra elhagyjátok? És ha újra bepisil, újra alkut köttök?
ez még talán működhet. vagy marad a rendszeres ágyhúzás, de az sem biztos, hogy jó neki, ha pisisen alszik :(
Kitartás és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!