Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves fiam nem hajlandó...

5 éves fiam nem hajlandó felvenni a szandált. Mit adjak rá?

Figyelt kérdés

Semmit nem vesz föl ami nem teljesen zárt,de abba meg beleizzad a lába. Milyen cipőt vegyek akkor neki?

Tavaly még ilyesmit rá tudtam adni de idén már ezt sem.

[link]

2013. ápr. 27. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
a kis fiam minden évszak váltásnál eljátsza ezt:)alig tudtuk ráadni a csizmát,örjöngött tépte le a lábáról.Tavasszal nem akart megválni tőle.Most a sportcipővel ugyanez.Nagy nehezen elfogad egyet és abban megy mindenhova.Hiába van két szandija+papucs .Most is gond volt sír,rugdossa le magáról.Ráadtam és elindultunk ,bezártam az ajtót nem volt vissza út.Egy ideig még üvölt aztán rájött hogy kényelmes ,szellős.Utánna már nem volt gond.
2013. ápr. 27. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Te vagy az anyja,beszéld meg vele,most komolyan az 5 éves gyereked dönti el?
2013. ápr. 27. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 2 évesem ilyen , nem lehet ráadni rövidujjut , meg rövidnadrágot, a zokninak pedig éjjel-nappal rajta kell lennie , mert visit , ha akár éjszaka is lecsempészem rola. 5 éves már elég nagy hogy megértse , járj elől példával , mutasd meg neki , hogy te is már szandált huzol, ez beszokott jönni nálunk is.
2013. ápr. 27. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:
5 és fél éves fiú és ugyanez :-) Minden évszak váltáskor cirkusz van pár napig. Hát, sajnos nem tudok mit javasolni, én bekeményítek, mert képes lenne téli sapkában és sálban lenni a 30 fokban is.
2013. ápr. 29. 12:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nálunk csak a szandállal van probléma. A többi cipő/ruha váltásnál csak néha van egy kisebb hiszti és ennyi. Ma elvittem szandálban oviba, volt hiszti de amikor elmentem már nem sírt.

2013. ápr. 29. 15:28
 6/6 anonim válasza:
Végre egy igazi férfi :)
2013. máj. 3. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!