3 éves kisfiam nem hajlandó aludni az oviban, most áprilisban kezdtük az ovit, nem tudom hogy mit tehetnék, h aludjon?
Itthon alszik délután hétvégén, itthon sem tetszik neki a dolog, de elalszik. Én nem tudom elhozni ebéd után, egyedülálló vagyok, dolgoznom kell.... :(
köszönöm a tippeket
Muszáj aludnia?
Nekem se aludt 3 éven át a lányom,de nem volt gond,elücsörgött csendben az egyik kisasztalnál,szinezett,"olvasgatott",csendben játszott.
enyém 3, 5 éves, télen kezdte az ovit, nem emlékszem pontosan, 3x vagy 4x aludt összesen délután. enyém mondjuk itthon se alszik, már nem is erőltetem.
az óvónő mindig megdicséri, hogy ügyes volt, nem zavart másokat ezért néha ki is mehet az öltözőbe egy játékkal, de csak 2kor, 1 óra fekvés után, ha már nagyon mocorog, nehogy felébressze a többit.
nekem nincs ezzel bajom, este 8kor fekszik, reggel 7kor kel, nem fáradt estére se, itthon ovi után mesézik 10 percet, ennyi elég neki. mondjuk nekem a meló és a háztartás után nem elég, irigylem, hogy ennyi energiája van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!