Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves kisfiam nem hajlandó...

3 éves kisfiam nem hajlandó aludni az oviban, most áprilisban kezdtük az ovit, nem tudom hogy mit tehetnék, h aludjon?

Figyelt kérdés

Itthon alszik délután hétvégén, itthon sem tetszik neki a dolog, de elalszik. Én nem tudom elhozni ebéd után, egyedülálló vagyok, dolgoznom kell.... :(

köszönöm a tippeket

2013. ápr. 24. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Muszáj aludnia?

Nekem se aludt 3 éven át a lányom,de nem volt gond,elücsörgött csendben az egyik kisasztalnál,szinezett,"olvasgatott",csendben játszott.

2013. ápr. 24. 16:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Itt panaszkodnak, h ő az egyetlen aki nem alszik, dödörög magában, meg kiül a fekhely szélére....a többit nem zavarja, legalábbis durva lenne, ha ez zavarná őket, mikor az óvónők sem csendben beszélgetnek, meg mászkálnak, pakolásznak. Ha az nem zavarja a többit, akkor a fiam dödörgése sem szerintem....de engem is zavar, h nem alszik, mert egész délután a hisztizik, egyszerűen szőrnyű, h ezt kell mondanom, de elviselhetetlenül tud viselkedni. Nem tudunk játszani sem itthon normálisan így ha hazajövünk, állandóan fogócskázni akar, nem tudom lefoglalni. Most okés, a fotelban ül, mesét néz, esik le a feje....
2013. ápr. 24. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:

enyém 3, 5 éves, télen kezdte az ovit, nem emlékszem pontosan, 3x vagy 4x aludt összesen délután. enyém mondjuk itthon se alszik, már nem is erőltetem.

az óvónő mindig megdicséri, hogy ügyes volt, nem zavart másokat ezért néha ki is mehet az öltözőbe egy játékkal, de csak 2kor, 1 óra fekvés után, ha már nagyon mocorog, nehogy felébressze a többit.

nekem nincs ezzel bajom, este 8kor fekszik, reggel 7kor kel, nem fáradt estére se, itthon ovi után mesézik 10 percet, ennyi elég neki. mondjuk nekem a meló és a háztartás után nem elég, irigylem, hogy ennyi energiája van :D

2013. ápr. 24. 16:32
 4/4 A kérdező kommentje:
hát igen, csak az enyémnek meg kellene az alvás, totál kába és nyűgös......
2013. ápr. 24. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!