Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kisfiamnak milyen...

2 éves kisfiamnak milyen szandált vegyek?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék ami kényelmes neki, nem izzad bele a lába és az udvaron és játszótéren is sok időt el tud benne tölteni. Ti milyet vásároltok? Amit eddig nézegettem az Nike volt, de abból is a legtöbb víziszandál...
2013. ápr. 25. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:

2 évesnek még mindenképpen olyan kell, ami kellően tartja a bokáját.

Én a Salus cipőkre esküszöm, de rengeteg féle van.

Van aki a Deichmann-ban kapható cipőket szereti.

2013. ápr. 25. 13:38
 2/5 A kérdező kommentje:
A Nike-okról úgy tudom rendesen tartják a lábat. Most egy Nike edzőcipője van, amit kint az udvaron hordunk.
2013. ápr. 25. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:

nyitott szellős könnyen le lehessen venni pl a homokozóban

könnyű!!! nem egyet néztem és majd fél kiló volt ....

de nálunk a saját udvaron mezítláb voltak mindig és a homokozóban is a játszón

2013. ápr. 25. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ilyet vettem a két éves lányomnak. Tavaly is ilyen volt a játszós szandija, nem nyűtte el tavasztól őszig se. Nagyon jó minőség.

[link]

2013. ápr. 25. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Én Richter vagy Superfit szandálokat szeretem. Két éves gyereknek még elég fontos, hogy tartsa a bokáját. A Nike ezért szerintem nem jó.

Kisfiamnak szokott lenni egy zártabb és egy nyitott szandál, ilyenek:

[link]

[link]

2013. ápr. 25. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!