Tanácstalan vagyok, hogy milyen márkájú szandált vegyek 10 hónapos kisfiamnak. Már önállóan is tud járni, így valami nagyon jót szeretnék, ami a kis bokáját is fogja, de minőségi is. Melyik a jó? Siestát nem javasolt az orvosunk.
Nekünk a cipő Siesta, de szandálból sima magasszaárú, bőrt vettem, féláron 2500-ért, nem drága gyerekmárka, sima szandál. 14 hónapos lányom, régóta jár
(amúgy nem értem mostanában mitól nem jó a Siesta)
Borzalmaos hogy egy szandál is 8-10 ezer forint.
Nem lehet anyagilag bírni, mellet ruházni kell egy 10 éves fiút is, úgyhogy sajnos meg van húzva határ.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Vannak olcsóbb, jó minőségű szandálok is, lényeg. hogy ne legyen benne harántemelő, és fogja a bokáját. Én megnézettem ortopéd orvos barátunkkal a deichmannban kapható bobby shoes szandált, azt mondta, teljesen jó, hajlik a talpa, fogja a bokát, és nincs benne harántemelő.
A siesta mostanában azért nem jó, mert harántemelő van benne, és a kutatások bizonyították, hogy ez felehet a kiskori lúdtalp kialakulásáért, hiszen az az izom, ami nem dolgozik, ellustul, és a harántemelő pont ezt éri el.
21:58
Fiam 10 éves több Siestája is volt, nem lett lúdtalpas.
köszönöm szépen a válaszokat!
ma láttam egy szép Elephantent,azt hiszem az lesz a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!