Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért csak egy gyereked van?...

Miért csak egy gyereked van? Nem hiányzik, hogy legyen egy kistesó is?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 18:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
látom sokan félreértettétek a kérdésem. nem támadólag írtam. nekem is csak egy van. és néha bűntudatom van emiatt...
2013. máj. 24. 11:57
 12/14 zabmester ***** válasza:

Én sosem jelentettem ki, hogy nem lesz több, sőt, sokszor szóba került, hogy lesz majd, de még mindig nincs. Ősszel hat éves lesz a fiam, és még évekig biztos nem lesz aktuális a tesó-kérdés.

Hogy miért? A fiamat fiatalon szültem, amikor kicsit nagyobbacska lett, továbbtanultam, az egyetemmel lassan végezni fogok, de valószínűleg belevágok a mesterképzésbe is, közben dolgozom, igaz, most még csak részmunkaidőben, aztán diploma után szeretnék rendes állást, plusz ugye mellette ott lesz még a két éves mesterképzés. Ha az is megvan, akkor külföldre akarunk költözni, ott se szeretnék rögtön azzal indítani, hogy terhes leszek és otthon maradok, szóval ott is dolgoznék még néhány évet, szóval még nagyon messze van, hogy lehessen kistesó. Viszont az is benne van a pakliban, hogy nem igazán szeretnék 30 fölött szülni, és mire a fentieknek a végére érek... Na mindegy, szóval a lényeg az, hogy majd meglátjuk, de még odébb van a dolog.

De az még sosem jutott eszembe, hogy ezért bűntudatot kéne éreznem, szerintem nem bűn csak egy gyereket vállalni.

2013. máj. 25. 11:25
 13/14 anonim válasza:
Nagyon szerettem volna kistesót, viszonylag kis korkülönbséggel, de kb 1 éve hiába próbálkoztunk. Nem adtuk fel, de közben 2 éves kisfiamnak volt egy balesete.Elcsúszott a fürdőkádban, férjem épp vette volna ki és csúszásgátlónk is van, mégis megcsúszott és nagyon beütötte az arcát (ez kb. 2 hete történt. Monoklija lett, a szemhéját 1 öltéssel össze kellett varrni...Péntek este rohantunk a kórházba,koponyaröntgen és egyebek. A kórház felé vezető úton úgy éreztem nem akarok még egy gyereket, mert rá is nagyon nehéz vigyázni. Felelősségteljes szülők vagyunk, a baj még így is megtörtént, hogy mindketten itthon voltunk, azóta nem tudok megnyugodni. Kisfiam örökmozgó, mindig mászna fel mindenre, rohanna, úgy érzem nem fér bele egy pici, amúgy pedig már 34 éves is vagyok. Nehéz döntés, de mi ezért hoztuk meg.
2013. máj. 25. 11:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy öreg vagyok már..:-)

Igen, nekem is van egy enyhe rossz érzésem magam felé, hogy nem szültem előbb, mert így nem lehet a kislányomnak tesója, és most látom, hogy mennyire kéne pedig...:-((

2013. máj. 25. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!