Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3-4éves ovis gyereked mennyire...

3-4éves ovis gyereked mennyire beteges? Havonta hány napot jár oviba?

Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:

4 éves lesz jövő hónapban. Tehát most kiscsoportos. Tavaly szeptemberben kezdtük az ovit, kétszer egy hetet hiányzott eddig. Nátha-torokfájás-láz.

Előtte egy évig bölcsis volt :) ott már megedződött aranyom.

2013. máj. 7. 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Ovi előtt csak az oltások után és a fognövekedésnél volt beteg.Bekerült az oviba és nagyon beteges lett.Sajnos még kórházba is volt mert kiszáradt.Nem akart inni annyira fájt a torka.Most először gyűrte le a szervezete a betegséget antibiotikum nélkül.És előtte még egy hónapot is itthon voltunk,de az csak a regenerálódás miatt volt,hogy nehogy megint beteg legyen és újabb gyógyszerkúrán keljen átesnie.Furcsa,mert a kistesó 15 hónapos és persze ő is mindig beteg lesz,de fele annyi gyógyszert kell neki adni.Nem lázasodik be,vagy csak kicsit folyik az orra.
2013. máj. 7. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:

A télen nem voltunk betegek. Egy hetet volt most itthon március 15 után lányom, 4 napig tartó láz-lázcsillapító-8 óra nyugalom-láz szituban.

Hál égnek nem betegesek. Heti egy oscillococcinum.

2013. máj. 8. 02:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Jövő hónapban lesz 4 éves, kiscsoportos. Voltak kisebb betegségei, takony, krupp szerű köhögőroham, amik miatt pár napig kellett itthon tartani.

Aztán voltak nagyobbak, fülgyulladás 1 hét itthon, bárányhimlő 2 hét itthon, szalmonella 1,5 hónap itthon.

De pl a december végig járta, mind a három hetet.

2013. máj. 8. 06:43
 5/9 A kérdező kommentje:
NEkem 1éve jár a fiam és hát mondhatom hogy szinte napokat jár oviba és heteket itthon van! 1év alatt 3x járt 2hetet folyamatosan! Van sok betegsége ami maradandó,tejfehérje allergia,por,poratka,toll,feketeüröm stb ezeket próbálom a minimálisra csökkenteni igy gyógyszer csak akkor kell ha kiütése van! Szivsövényhiánya is van! És most nem hall most voltunk a gégészeten de még nem mondtak semmit majd az audio vizsgálat után! Szóval aggódjak hogy ennyit beteg hová menjek vele milyen orvoshoz?Mit tegyek?
2013. máj. 8. 07:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja kap multivitamint,c-vitamint néha schüssler sókat! Én már totál kivagyok megszakad a szivem érte,ja és még a keményebbeken át se esett bárányhimlő stb
2013. máj. 8. 07:42
 7/9 anonim ***** válasza:

3 éves lesz a hónapban a kisfiam,kiscsoportos.Tavaly októbertől februárig járt családi napközibe.Március végétől ovis.A napközibe havi 1-2x volt beteg.Kivéve a decembert és a februárt.Decemberben 3 hétig beteg volt kicsi szünetekkel.

Január végén kezdődött a java.1,5 hónap volt mire igazán meggyógyult.Kicsi korában mikor jött a foga mindig beteg volt.

Most hogy oviba jár, március vége óta. 1x volt olyan,hogy hiányzott.Köhögött ugatósan,ami 2 nap múlva el is múlt,mehetett volna az orvos szerint oviba.Ami miatt nem hiányzott az egy pici nátha volt,de kérdéses,hogy az allergia miatt volt-e,mert allergiásan köhög minden reggel.Ekkor mehetett oviba.Meg 1x volt,hogy picit lazább volt a széklete, a többieknek hasmenésük volt.

Nem tudom,hogy megerősödött volna,de 1x hiányzott csak az oviból.Most a 4.hete jár egyfolytában.Le is kopogom.Jutavit multivitamint kap 1 hónapja és 1,5 hónapja Maltofer szirupot mert vérszegény.Nem tudom ez lehet-e benne.

Viszont van olyan gyerek,aki szeptember óta "jár" de többet hiányzik,mint amit bent van. :(

2013. máj. 8. 07:45
 8/9 A kérdező kommentje:
4hét folyamatos ovi huuuu álmodni tudunk csak róla :D
2013. máj. 8. 09:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok.Nem volt bölcsis és most kiscsoportos.Ami tanács.A fül-orr gégész mint mondott az allergiára?Én allergiás vagyok és azt mondta nem szabad félvállról venni hiszen ez egy gyulladásos állapot.Szedni kell a gyógyszert,mert orrsövény ferdüléssel is járhat és legyengíti a szervezetet az örökös küzdelem.Vérvételen voltatok már?Lehet hogy vitamin hiánya van annak ellenére hogy szeditek a multit.Lehet hogy például vasat célzottabban kell szednie.Ezek persze csak javaslatok.Nem vagyok orvos.Reméljük jövőre jobb lesz.
2013. máj. 8. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!