Szokott a gyereked Tv előtt enni?
Figyelt kérdés
Töredelmesen bevallom, az enyém néha igen. örökmozgó 21 hónapos kislány, aki irtóra unatkozik az etetőszékben.
Mostanában reggelinél megengedem neki, hogy a nappaliban, a kis asztalánál és székén a tányérjáról csipegessen, közben mesét néz. Így megeszi a kis kenyérkockákat is észrevétlenül, egyébként nem! Tudom, nem a legjobb megoldás, de bele nem halunk párszor.
Vagytok még így?
2013. máj. 16. 13:13
1/3 anonim válasza:
Igen,nalunk is elofordul nagy ritkan amikor nem tudok semmit bele imatkozni olyankor inkabb hagyom hogy meset nezzen csak egyen egy kis keveset.:-)
2/3 anonim válasza:
Nálunk a főétkezéseknek nagy kultúrája van,ezért a vacsora és a reggeli mindig együtt zajlik az étkezőasztalnál,ebédnél meg ugye csak ketten vagyunk,mert Apa dolgozik,de szintén az étkezőasztalnál.Ebből nem engedek,mert amikor nagyobbacskák lesznek (2,5 éves a kislányom,27 hetes a pocaklakó) és iskolába fognak járni,már kevesebbet leszünk együtt jóval (tanulás,különórák,barátok) és az étkezések jó közös programnak számítanak.Néha-néha hétvégén persze előfordulhat egy reggeli az ágyban,ezért nem harapok,de alapvetően nem támogatom.A tízórai,uzsonna lehet a tévé előtt (bár csak a délutáni elalvás előtt néz egy mesét,tehát nálunk ez nem opció),egy feltétellel,ha nem morzsázik.
3/3 anonim válasza:
Szintén 21 hónapos. Nem engedem neki. Minket sem lát tv előtt enni (alig van bekapcsolva). Ebéd és vacsora csakis asztalnál, a tízórai vagy uzsonna lehet bárhol, ahol ér minket, kertben, parkban, séta közben megpihenve. Én nem vagyok híve a tv előtti evésnek. Inkább dumálok neki mindenfélét, ami épp érdekli. Nem mindig egyszerű, és lehet, hogy többet enne a tv előtt, de jó húsban van, nem fog elfogyni, ha pár falattal kevesebbet eszik, mert siet a dolgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!