Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miből iszik 2 éves gyereked?

Miből iszik 2 éves gyereked?

Figyelt kérdés
Mikortól "ciki" a cumisüveg?
2013. máj. 8. 09:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ő pohárból már elég rég óta. (egy éves kora körül kezdte kb. nem emlékszem pontosan,de másfél évesen már biztos, hogy pohárból ivott)

Szerintem még nem ciki, de megpróbálhatjátok fokozatosan szoktatni. Először próbáljátok meg szívószállal.

2013. máj. 8. 09:18
 2/12 anonim ***** válasza:
pohár
2013. máj. 8. 09:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is pohárból iszik. Tápszert kivéve soha semmit nem adtam neki cumisüvegből.
2013. máj. 8. 09:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Pohárbol , néhány honapja szétrágta a cumisüvegen a cumit , igy elvettem töle , utána nagyon rövid ideig itato pohárbol ivott és magátol átszokott a rendes pohárra.
2013. máj. 8. 09:27
 5/12 anonim ***** válasza:
A reggeli és esti tejet issza csak cumisüvegből. Napközben itthon pohárból, az utcán sportkupakos üvegből iszik.
2013. máj. 8. 09:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Lányom 1 éves korától pohárban iszik.
2013. máj. 8. 09:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Pohárból,ha elmegyünk vagy éjjel kulacsból amit beteszünk az ágyába,már kb 10 hónapos kora óta, a kakaót itatóspohárból issza.
2013. máj. 8. 10:01
 8/12 anonim ***** válasza:
csak pohárból iszik
2013. máj. 8. 10:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha úton vagyunk: csőrös itatóból, máskor pohárból

Látok még 3 éveseknél is cumisüveget - na az ciki!

2013. máj. 8. 10:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Pohárból. Az esti tejet viszont kb egy hónapja még cumisüvegből itta. Februárban volt 2 éves. Aztán egy hónapja a DM-Ben "véletlenül" elkezdtem nézegetni a csőrös poharakat, és mondogatták, hogy ez milyen jó, meg az milyen jó. Aztán odajött ő is, és választott magának egyet. Mondta, hogy ő nagylány, és a nagy lányok ilyenből isznak. Mondtam, hogy a cumisüveget akkor el kell dobni, és mondta, hogy oké. És tényleg eldobta. Előtte annyiszor próbáltam már leszoktatni, hogy már nem is számoltam. Aztán ő maga döntött.

De pl a szomszéd kislány 3,5 éves, és cumisüvegből issza a reggeli, deli, esti kakaót. Na, az már szerintem durva.

2013. máj. 8. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!