Mennyit iszik 2 év körüli gyereked?
Figyelt kérdés
A kislányom kb. 2 litert iszik kb. 3 hete, van, hogy többet is. 2 óránként pelust is kell cserélni, mert különben átázik.
Normális ilyen mennyiségű folyadék. Lehet, túlspilázom a dolgot. Úgy tudom, ez a cukorbetegség egyik jele.
2012. febr. 20. 21:10
1/2 anonim válasza:
Az enyém is nagyon sokat iszik, bár most kezdtük a bölcsit, már kevesebbet, mert lefoglalja magát. De volt olyan nap, hogy kétszer kellett teát főznöm a másfél literes edényben, mert megitta. Szerintem semmi gond, de ha gondolod kérdezd meg a védőnőtöket vagy a dokit.
2/2 anonim válasza:
Ha vizet adnál nem inna annyit, én komolyan néha azt hiszem béka van a fiam hasában. Lehet a cukorbetegség jele, de az párosul hirtelen fogyással is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!